Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
5 redenen waarom een pinapparaat cruciaal is voor het laten groeien van jouw bedrijf

5 redenen waarom een pinapparaat cruciaal is voor het laten groeien van jouw bedrijf

Als werkgever begrijp je ongetwijfeld het belang van het maximaliseren van je netto omzet en het bieden van gemak aan je klanten. Maar hoe kun je deze doelen behalen terwijl je ook de veiligheid en professionaliteit van je bedrijf waarborgt? Dat is waar een mobiel pinapparaat om de hoek komt kijken. In dit artikel ontdek je waarom het hebben van een mobiele pinautomaat niet alleen de omzet kan verhogen, maar ook kan bijdragen aan een naadloze ervaring die goed werkt voor zowel jou als je klanten. Van de voordelen van het gebruik van een nieuwe pinapparaat tot de integratie van pinkoppeling met HR-systemen, we zullen verkennen hoe deze tools een integraal onderdeel kunnen worden van jouw bedrijfsstrategie.

Klaar om de wereld van betalingen te ontgrendelen en je bedrijf naar totaal nieuwe hoogten te brengen? Laten we beginnen!

Wat kan je allemaal met een mobiel pinautomaat?

In een wereld waarin digitalisering de norm is geworden, is het hebben van een mobiel gekoppeld pinapparaat een onmisbare troef geworden voor moderne werkgevers zoals jij. Waarom? Laten we eens kijken naar de eerste reden: verhoging van de omzet en verkoop. Het pinapparaat werkt als jouw bondgenoot in het stimuleren van de bedrijfsresultaten voor jouw onderneming. Door klanten snel de mogelijkheid te bieden om producten met hun pinpas te betalen, vergroot je de kans op aankopen in jouw kassasysteem. Denk er eens over na: hoe vaak heb je zelf voor de kassa gestaan, maar kwam je erachter bij het afrekenen omdat je geen contant geld bij je had? Met een pinoplossing elimineer je die drempel en maak je het gemakkelijker dan ooit voor klanten om snel hun transactie te voltooien. En het resultaat? Een stijging van jouw inkomsten, natuurlijk!

Voordelen van het Gebruik van een Pinapparaat

Het gebruiken van een pinapparaat binnen jouw bedrijf heeft ontzettend veel voordelen, vooral met het oog op jouw klanten. Hieronder hebben we een aantal belangrijke voorbeelden op een rijtje gezet:

  • Gemak voor klanten: met een pinapparaat open je de deuren naar een wereld van mogelijkheden. Klanten geven de voorkeur aan het gemak van pinbetalingen, waardoor ze eerder geneigd zijn om te kopen en jouw omzet verhoogt.
  • Veiligheid: met pinbetalingen verminder je het risico op fraude en diefstal, waardoor zowel jij als je klanten met een gerust hart kunnen winkelen.
  • Klanttevredenheid: klanten zien een pinapparaat als een teken van moderniteit en betrouwbaarheid. Het is als bedrijf erg belangrijk dat je met pinautomaten verschillende betaalmethodes zoals creditcardbetalingen voor transacties aan kan bieden.
     

Integratie van een Pinkoppeling met boekhoudsystemen

Een andere manier waarop je je diensten efficiënt kan verbeteren is het hebben van een pinkoppeling die je kan integreren met je boekhoudpakket. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het is eigenlijk best eenvoudig. Met een pinkoppeling kun je naadloos transacties verwerken, beheren en koppelen aan je boekhouding, wat resulteert in gestroomlijnde en foutloze processen. Stel je voor dat je geen tijd meer hoeft te verspillen aan handmatige invoer van een en vaste kosten in je boekhouding of het controleren op fouten. Dankzij een pinkoppeling worden betalingen automatisch gesynchroniseerd met je boekhouding, waardoor administratieve taken worden verminderd en de nauwkeurigheid wordt verbeterd. Het resultaat? Minder gedoe, minder fouten en meer tijd om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf. Met een pinkoppeling geïntegreerd in je administratie, ben je goed op weg naar een efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering met volledig overzicht over transacties van een bepaalde periode.
 

Pinapparaat mogelijkheden

Een mobiel pinapparaat kopen: welke mogelijkheden zijn er allemaal? Voor jouw bedrijf zijn er verschillende pinapparaten beschikbaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Enkele populaire opties zijn onder meer apparaten van bekende merken zoals CCV, Sunmi en Yomani. Deze pinapparaten variëren in functionaliteit, prijs en compatibiliteit met andere systemen. Sunmi en CCV staan bekend om hun eenvoudige en betaalbare oplossingen die geavanceerde functies bieden, zoals integratie met point-of-sale-systemen. Het zijn betrouwbare opties voor bedrijven met hoge transactievolumes en geavanceerde beveiligingsfuncties. Het is belangrijk om verschillende producten en opties te vergelijken en te kiezen voor een pinapparaat dat past bij jouw bedrijfsbehoeften en budget.

Op zoek naar nog meer snelheid? Maak kennis met onze handheld

Met de visuele handheld van MplusKASSA die tevens dient als pinapparaat, heb jij alles in één voor jouw kassasystemen. De juiste tafel selecteren, bestellingen opnemen en vervolgens afrekenen. Zo pint jouw klant direct overal en eenvoudig, dus niet per se alleen aan de kassa.

Conclusie

Gefeliciteerd, je hebt zojuist ontdekt waarom een pinapparaat een gamechanger is voor jou als ondernemer! Door te investeren in pinautomaten voor jouw kassasystemen heb je niet alleen een product die de verkoop en omzet verhoogd, maar ook het gemak voor je klanten vergroot, de veiligheid verhoogd en een professionele uitstraling gegeven aan jouw winkel of bedrijf. Met de integratie van een pinkoppeling in je boekhoudsysteem, heb je ook de efficiëntie van je bedrijfsvoering verbeterd. Kortom, een pinapparaat is niet zomaar een apparaat voor verkoop - het is een krachtig instrument dat jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog de stap naar een succesvoller en veiliger bedrijf door te investeren in een pin oplossing. De toekomst van jouw bedrijf begint hier

 

 

ATOS Vaste Pin
CCV Vaste Pin
CCV Mobiele Pin
CCV Compact A77
Handheld
Stel zelf je ideale kassa samen