Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Breid je kassa uit
met onze modules
MplusKASSA Pro
MplusKASSA Pro
MplusKASSA Pro

MplusKASSA Pro

Jouw kassa begint met de Q1000 MplusKASSA Pro! Dit is de basis voor iedere MplusKASSA.
Ervaar optimaal gebruiksgemak en flexibiliteit. Je kunt onder andere afrekenen met een visuele wisselgeld weergave, onbeperkt aantal artikelen invoeren, de kassabon zelf instellen, snelknoppen aanmaken en gemakkelijk rapportages bekijken. 
 

De werkwijze van MplusKASSA is eenvoudig: voeg toe wat je non-stop gebruikt en laat het overbodige weg. Zo creëer je jouw optimale kassa met een supersnel afrekenproces. De flexibiliteit van MplusKASSA zie je overal in terug. Bepaal niet alleen welke functies je gebruikt, maar ook hoe jij jouw kassa instelt.

Artikelen Pro
Artikelen Pro
Artikelen Pro

Artikelen Pro

Deze module biedt onmisbare extra functies voor jouw artikelbestand. Maak gebruik van diverse import en export mogelijkheden op het gebied van artikelen, relaties, medewerkers en cadeaupassen. Ideaal als je werkt met een groot artikelbestand of dit vaak wijzigt.

Genereer gemakkelijk etiketten en labels voor jouw producten en werk met afbeeldingen. En dat alles zo eenvoudig mogelijk! Met Artikelenbeheer Pro beheer je de artikelen uitgebreid. Ervaar het gebruiksgemak door de toevoeging van afbeeldingen. Dit geeft in één oogopslag inzicht in de voorraad.

Ingrediënten
Ingrediënten
Ingrediënten

Ingrediënten

Het grote voordeel van het werken met ingrediënten die de basis zijn van recepten? Een betere marge berekening en inzicht in de precieze kostprijzen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en krijg je grip op de verkoopprijs. 
 

Bepaal bij het aanmaken van ingrediënten de voedingswaarden, de prijzen per eenheid en de allergenen. Zo krijgt ieder recept een compleet overzicht van voedingswaarden en allergenen.

Sales & Acties
Sales & Acties
Sales & Acties

Sales & Acties

Werk eenvoudig met meerdere acties in de kassa. De geldende kortingen worden automatisch toegepast. Op deze manier hoeft de medewerker zelf niet handmatig de acties door te voeren. Zo worden fouten voorkomen en wordt geen enkele actie over het hoofd gezien. Retourneren werkt net zo eenvoudig. De bon wordt gescand en de retouren worden automatisch correct verrekend.

Extern Artikelenbeheer
Extern Artikelenbeheer
Extern Artikelenbeheer

Extern Artikelenbeheer

Ga voor gemak! Met de module voor extern artikelbeheer kunnen er artikellijsten geïmporteerd worden via externe leveranciers. Door de leveranciers worden de lijsten beheerd. Ook wijzigingen worden automatisch doorgevoerd. Zo is het niet meer nodig om alle artikelen zelf in te voeren, maar dit blijft wel altijd mogelijk.

Urenregistratie
Urenregistratie
Urenregistratie

Urenregistratie

De urenregistratie module voegt nieuwe functies toe aan de kassa. Medewerkers kunnen klokken op verschillende manieren. Beheer alle functionaliteiten voor het registreren van uren eenvoudig in de kassa.


Krijg realtime inzicht in de personeelskosten. Zo krijg je grip op uren en bespaar je op personeelskosten. Houd de controle door diverse autorisatie mogelijkheden. Bekijk via de backoffice de productiviteit en topmedewerkers.

Klantenbeheer met Acties
Klantenbeheer met Acties
Klantenbeheer met Acties

Klantenbeheer met Acties

Met deze module bouw je aan het klantenbestand. Leer jouw klanten beter kennen door hun aankopen te analyseren. Zet de inzichten in voor marketing en speel zo in op hun behoeftes. In de kassa koppel je direct de klant. Ervaar klantenbinding door het puntenspaarsysteem en de kortingsstructuur. Geef korting, punten en saldo's aan individuele klanten of aan groepen.

Tegoedkaart
Tegoedkaart
Tegoedkaart

Tegoedkaart

Professionaliseer tegoedkaarten door ze te automatiseren. Zet tegoedkaarten in als cadeaupas en trek niet alleen nieuwe klanten aan, maar verhoog ook hun gemiddelde bestedingsbedrag. Haal omzet naar voren en bevorder zo de cashflow.
 

Tegoedkaarten als interne huispassen maken een pin only aanpak mogelijk. Laat nieuwe klanten, vips of leden je ontdekken en vergroot de binding.

Horeca Tafelregistratie
Horeca Tafelregistratie
Horeca Tafelregistratie

Horeca Tafelregistratie

Deze module is onmisbaar voor de horeca. Boek eenvoudig en snel op tafel via visuele plattegronden. Het beheren en aanpassen van tafels wordt een fluitje van een cent. Splitsen, verslepen en overboeken naar een andere tafel. Je doet het allemaal eenvoudig vanuit jouw kassa.

Werk overzichtelijk en bepaal per gerecht de bijbehorende gang. De sortering van de bestelbon wordt hier automatisch op aangepast. In de kassa is het mogelijk om gangen uit te vragen.

Handheld
Handheld
Handheld

Handheld

Met deze module kunt u een handheld koppelen aan het kassasysteem. Handhelds dragen bij aan de effectiviteit tijdens het bedienen van uw gasten. Door de visuele lay-out is het tafeloverzicht in één oogopslag te zien. Maak gebruik van snelknoppen op een handheld of smartphone.

 

Bestelbon
Bestelbon
Bestelbon

Bestelbon

Met deze module match je de bestelling altijd aan de juiste klant! Print direct een uitgebreide bestelbon, voor zowel de klant als de keuken. Een onmisbare module voor directe afhaal in bijvoorbeeld cafetaria's, kantines en bij to-go. Breid de module eventueel uit met keukenmanagement. Zo zijn papieren keukenbonnen verleden tijd! De kers op de taart? Via narrowcasting schermen toon je direct de status van de bestellingen.

Chinese Tekens
Chinese Tekens
Chinese Tekens

Chinese Tekens

MplusKASSA staat voor eenvoud! Dat bewijst de module voor Chinese bestelbonnen. Voer de bestelling in het Nederlands in en de kassa vertaald de keukenbon automatisch naar Chinese tekens. Onmisbaar voor de keukens met Chinese medewerkers natuurlijk!

Afhalen & Bezorgen
Afhalen & Bezorgen
Afhalen & Bezorgen

Afhalen & Bezorgen

Maak direct bestellingen aan in de kassa. Sla artikelen aan en koppel eenvoudig de juiste klant aan de order. Kies voor afhalen of bezorgen en bepaal de datum en tijd. 

Aanmaken, aanpassen en betalen: de kassa is ingericht om efficiënt te werken met afhalen en bezorgen. Aan jou de keuze hoe de bestellingen zichtbaar zijn in de kassa of het keukenmanagement. 

Werken met terugkerende bestellingen? Dan zijn de herhaalorder functies van deze module onmisbaar! Stel de herhaalorders eenvoudig in, en pas ze met hetzelfde gemak weer aan.

Evenementen
Evenementen
Evenementen

Evenementen

Met MplusKASSA is elk evenement geslaagd! Zet de kassa efficiënt in en maak op maat gemaakte activiteiten. Zo is er voor ieder evenement een eigen schermindeling met alleen de artikelen die benodigd zijn. Dat is hoe je meer overzicht creëert tijdens het evenement, maar ook meer inzicht krijgt bij het analyseren daarna. 

De module is speciaal ingericht om optimaal te werken met diverse evenementen. De kassa zorgt ervoor dat een event soepeler kan verlopen. Dit kan de wachttijden verminderen, de doorstroming van bezoekers verbeteren en daarmee het verschil maken voor de bezoekerservaring.

 
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Krijg grip op de voorraad! Met MplusKASSA beheer je eenvoudig jouw voorraadstromen, van bestelvoorstel tot levering. In de kassa bekijk je direct de actuele voorraden die na een verkoop of retour automatisch worden bijgewerkt. 

Laat jouw kassa slim meedenken en reageer zo efficiënt op de behoeften van klanten. Beheer jouw voorraad hybride en werk waar, wanneer en vooral hoe je wilt met voorraadbeheer.

Fashion
Fashion
Fashion

Fashion

Maak jouw kassa fashion-proof! Werk in de kassa met het aanslaan van barcodes en werk zo foutloos met de juiste prijs per artikel. Na het aanslaan van een artikel zie je ook de bijbehorende kleur en maat, handig ter bevestiging. 

In de backoffice werk je met productvarianten die je vanaf dezelfde artikelkaart beheert. Zo cluster je alle varianten van hetzelfde product. Bespaar tijd en werk met kleur- en maatlijsten. Je bepaalt zelf welke maten en kleuren er doorgevoerd kunnen worden. Inkoopopdrachten maak je efficiënter aan door alle maten en/of kleuren vanuit één overzicht in te voeren. 

Eenheidsprijzen
Eenheidsprijzen
Eenheidsprijzen

Eenheidsprijzen

Met deze module kun je producten in maateenheden invoeren in de kassa. Als je een weegschaal koppelt, kun je het product ook direct afwegen en aanslaan. Het is ook mogelijk om van tevoren af te wegen en etiketten op de producten te plakken. Bij het verkopen is het dan alleen nog een kwestie van scannen en afrekenen. 

De weegschaalkoppeling is NMI gecertificeerd, vanwege deze certificering is een klantendisplay vereist. Zo kunnen klanten meekijken met de weging. Transparant aan de voor- en achterkant van de kassa dus!

Offerte
Offerte
Offerte

Offerte

Krijg grip op het hele verkoopproces in de kassa. Maak offertes via de backoffice van de kassa. Gebruik bestaande relaties of maak nieuwe aan. Stel de offerte rechtstreeks op uit het artikelbestand en verstuur het direct. In het overzicht zie je de aangemaakte offertes met de bijbehorende status. Zo blijf je op de hoogte van openstaande, geannuleerde en doorgevoerde offertes.

Verkooporders
Verkooporders
Verkooporders

Verkooporders

Laat jouw klanten producten bestellen door middel van de verkooporders module. Of dat nu in jouw winkel of webshop is, de verwerking van de orders verloopt soepel. Bekijk nieuwe orders direct in de kassa en houd het overzicht over alle bestellingen. De kassa is ingericht om efficiënt te werken met verkooporders. Aan jou de keuze hoe de bestellingen zichtbaar zijn in het kassascherm.

Facturatie
Facturatie
Facturatie

Facturatie

Beheer de facturatie vanuit de kassa. Verstuur direct facturen via e-mail of print ze met een druk op de knop. Voeg uitgebreide informatie toe aan de facturen. Zoals afleveradres, contactpersoon, vervaldatum en koppel direct met orders en offertes.

Pinkoppeling
Pinkoppeling
Pinkoppeling

Pinkoppeling

Stel je voor: nooit meer fouten in de pintotalen. Met gekoppelde pinautomaten kan het! Het bedrag wordt via de kassa automatisch doorgezet naar het pinapparaat. Na de betaling zie je duidelijk of de betaling is geslaagd. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en werk je dus sneller en foutloos.
 

Pinautomaten die je kunt koppelen

CCV
P400
V400
A77 Compact
A80 +P400 2staps automaat

Wordline 
Yomani

 

Stel zelf je ideale kassa samen