Personeelsplanner

Koppel uw kassa aan uw personeelsplanner en bespaar tijd. Ervaar het gemak van een koppeling. U hoeft hierdoor bijvoorbeeld niet langer de gewerkte uren handmatig over te typen. Zo heeft u meer tijd om te ondernemen!

Ons aanbod

Horeko
Horeko
Horeko
€ 0,01 per maand

Horeko

€ 0,01 per maand

Meer structuur & rendement in de keuken

Horeko Hospitality helpt je om meer inzicht te krijgen in de actuele kosten en opbrengsten van je gerechten.

Hierdoor houd je eenvoudig grip op je marges en zie je in één oogopslag op welke gerechten er meer winst te behalen valt. Door het gebruiksvriendelijke touchscreen in de keuken wordt er nog efficiënter en consequenter gewerkt. Zo voorkom je rompslomp met papieren en verhoog je eenvoudig je rendement!

Grip op uw roosters en personeelskosten

Horeko Planning helpt je om eenvoudig roosters te maken en direct inzicht te krijgen in de personeelskosten.

L1NDA
L1NDA
L1NDA
€ 9,95 per maand

L1NDA

€ 9,95 per maand

L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor het werven, plannen, aansturen en uitbetalen van teams, voor desktop en mobiel. Ze bespaart 75 Procent tijd en 4 procent loonkosten.

Het L1NDA werkplatform is gebouwd met oog op de generaties Y en Z. Deze generaties spelen een doorslaggevende rol in de markt, zijn thuis in de digitale wereld en stellen specifieke eisen aan hun werkomgeving en de samenwerking met collega's. Zij vragen om flexibliteit en een dynamische planning.

Met de L1NDA-koppeling van MplusKASSA worden de gewerkte uren van uw personeel automatisch gekoppeld aan het dienstenrooster in L1NDA.

Bekijk alle 100 koppelingen
Bekijk alle 100 koppelingen