Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken

Barcodescanners

Met de barcodescanner scant u eenvoudig artikelen. Hiermee slaat u producten aan in het kassasysteem. De scanners nemen data snel en accuraat op waardoor werknemers snel en efficiënt kunnen werken. Door de gebruiksvriendelijkheid is er weinig tot geen training voor het gebruiken van de scanner vereist. Kies voor een plug-en-play installatie en ga meteen aan de slag. Liever een draadloze scanner? Kies dan voor een scanner die gekoppeld wordt via een bluetooth verbinding.

Ons aanbod

QR Barcodescanner
QR Barcodescanner
QR Barcodescanner

QR Barcodescanner

Verbeterde technische eigenschappen gecombineerd met een makkelijk te houden, maar toch stijlvolle behuizing resulteert in een 2D-lezer die high performance scanning biedt tegen een prijs die voldoet aan de high end 1D scanners. 

De scanner past bij elke applicatie waarbij efficiënte 2D-scanning nodig is voor het moeiteloos vastleggen van hoogwaardige, hoge volume en vervormde streepjescodes die op papier worden afgedrukt of op schermen / mobiele telefoons worden weergegeven.

Bluetooth Barcodescanner
 Bluetooth Barcodescanner
Bluetooth Barcodescanner

Bluetooth Barcodescanner

De Bluetooth barcode scanner is een scanner die aan een kassa of tablet gekoppeld kan worden via de bluetooth verbinding.  MplusKASSA heeft een app speciaal voor deze scanner zodat voorraad ook kan worden gescand. Vanuit de app kan er dan een bestand worden geëxporteerd met de voorraad. Voor meer informatie bekijk de website.

 

 

Bekijk alle 34 kassa-benodigdheden
Bekijk alle 34 kassa-benodigdheden
Stel zelf je ideale kassa samen