Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken

Bonprinters & labelprinters

Maak uw kassasysteem compleet met een bonprinter en labelprinter. De printer communiceert direct met de kassa. De status van de printer is terug te zien in het systeem. Kies voor een compact formaat zodat de printer weinig werkruimte inneemt. Overzichtelijkheid en gebruiksgemak zijn essentieel, dat geldt natuurlijk ook voor keukenbonnen. Zet het logo op de bon voor de klant en vergroot hiermee de herkenbaarheid. Het nieuwste model ‘Epson TM-30’ kan ook verbonden worden via WiFi.

Ons aanbod

Labelprinter
Labelprinter
Labelprinter

Labelprinter

De labelprinter is een ‘direct thermal’ printer. De bureauprinter voldoet met een printsnelheid van 127 mm per seconde uitstekend aan een printbehoefte van kleine of middel-grote omvang. De printer heeft een strakke en compacte vormgeving en ondersteunt een breed assortiment aan programma’s en toepassingen. 

 

Design Printer
Design Printer
Design Printer

Design Printer

Deze compacte kassabonprinter is ideaal voor POS-omgevingen (Point-of-Sale), zoals bij horecagelegenheden en gespecialiseerde retailbedrijven. De printer, verkrijgbaar in zwart en wit, neemt bijzonder weinig ruimte in beslag en is daarom ideaal voor klanten met beperkte toonbank ruimte. Je kunt aan de slag met het afdrukken door een met NFC uitgerust mobiel apparaat of tablet tegen de TM-m30 te houden om ze te koppelen. Mobiele apparaten die geen ondersteuning bieden voor NFC kunnen worden verbonden met de printer door een unieke QR-code in te scannen.

Budget Printer
Budget Printer
Budget Printer

Budget Printer

De Epson TM-t20 is een betrouwbare thermische bonnenprinter met weinig onderhoud. 
Met de ingebouwde wisselstroomadapter en meegeleverde stroomkabel is deze printer een totaaloplossing voor verkooppunten. 
 

Keukenprinter
Keukenprinter
Keukenprinter

Keukenprinter

Epson’s TM-U220 naaldprinter is compact, betrouwbaar en optimaal voor snelle printopdrachten. Hij biedt de gebruiksvriendelijkheid - die zo belangrijk is voor horeca- en daarnaast twee-kleurendruk voor speciale effecten, keukenbonnetjes en opvallende logo’s. 
Het originele Epson printerlint is van uitzonderlijk goede kwaliteit en staat garant voor een zeer lange levensduur.

Bekijk alle 34 kassa-benodigdheden
Bekijk alle 34 kassa-benodigdheden
Stel zelf je ideale kassa samen