NCR PX10

NCR PX10

De Orderman PX10 wordt gekenmerkt door zijn compacte ontwerp en ongelooflijke flexibiliteit. Slank, duurzaam en veelzijdig, dit POS is perfect geschikt voor horeca- of detailhandelbedrijven die een kleine footprint nodig hebben. Moderne interfaces zorgen ervoor dat de PX10 duurzaam en toekomstgericht blijft, terwijl de solide constructie garant staat voor een lange levensduur. Het ontwerp zonder ventilator en het ontbreken van bewegende delen zorgen ervoor dat deze zelfs tegen de meest ruige omstandigheden bestand is tegen uitdroging.

Specificaties

Afmetingen 265 mm x 160 mm x 247 mm (l x w x h)
Processor Intel® CPU Dual-core (N3350 up to 2.4 Ghz)
Touchscreen Ja
Geheugen 4 GB or 8 GB RAM

HP ElitePOS 14,7”
HP ElitePOS 14,7”
HP ElitePOS 14,7”

HP ElitePOS 14,7”

De HP ElitePos All-in-One combineert veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid in één prachtig design. Het modulair all-in-one ontwerp van de ElitePOS kan losgemaakt worden van de invoer- / uitvoerhub om:

  • Maximaal opgeruimde toonbank look voor traditionele POS- inplementaties. 
  • Flexibele montage mogelijkheden voor interactieve onderteken- en zelfbedieningstoepassingen
HP RP9 all-in one 15,6"
HP RP9 all-in one 15,6
HP RP9 all-in one 15,6"

HP RP9 all-in one 15,6"

Het HP RP9 systeem is een onderhoudsarme, stijlvolle en compacte touchscreen All-in-One (AiO) met betrouwbare, robuuste prestaties, die inzetbaar is als zelfbedieningsoplossing voor klanten of als station voor uw werknemers. Elegant, stijlvol en ideaal voor kleine ruimtes. Deze compacte AiO is flxibel inzetbaar in uw winkelomgeving. U kunt hem op een balie of in een kiosk plaatsen, op een wand of aan een paal bevestigen. Betrouwbaarheid om op te bouwen. Geen zorgen bij morsen of spatten - vocht kan niet binnendringen in het IP54-qualifid, gesloten ventilatorloze systeem, dat afgestemd is op intensief gebruik en bestand is tegen schokken en trillingen.

MplusPOS
MplusPOS
MplusPOS

MplusPOS

De MplusPOS opent nieuwe toepassingsmogelijkheden met meer kracht en prestaties in een ventilatorloze architectuur in combinatie met een slank 14-inch breedbeeldscherm dat uw kijkoppervlak aanzienlijk vergroot en nieuwe weergave- en interactiemogelijkheden.