Versie 1.13.1 MplusKASSA Android 1.13.1

Releasedatum:
22-03-2016

  • Bij het verticaal scrollen door de snelknoppen werd met een zwarte overgang aangegeven dat er nog meer knoppen boven of onder de schermrand aanwezig waren. Die overgang wordt nu ook subtiel lichter of donkerder naarmate je resp. dichter of verder van het einde zit.

    Als scrollen aanstaat en je wisselt van een groep met 8 artikelrijen naar een groep met 4 artikelrijen, dan zul je in de kortere groep niet zover naar onderen kunnen scrollen als in de langere groep.

  • Wanneer je drukt op de knop BESTEL, SPLITS of BETAAL in het hoofdscherm, dan wordt de knop nu niet helemaal vergrendeld, maar kun je hem nog steeds aandrukken.

    Als je hem dan nogmaals aandrukt, dan krijg je de volgende melding: "Er wordt gewacht op de server. Afbreken?" Als je dan kiest voor Ja, wordt de gekozen handeling afgebroken en kun je hem opnieuw proberen.

    Dit is specifiek bedoeld om een probleem op te lossen waarbij een handheld helemaal vergrendeld raakt doordat de knoppen BESTEL, SPLITS en BETAAL niet meer actief worden.