Wij zijn op zoek naar jou: Angular 2+ Frontend Developer

Waarom wij op zoek zijn naar jou
Voor een meerjaren project zijn wij bij MplusKASSA op zoek naar jou, een Angular Frontend Developer, die ons development team komt versterken. Juist naar jou zijn wij opzoek, want jij gaat een uitdaging niet uit de weg. Net als voor ons team staat voor jou gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit voorop.

Waarom jij op zoek bent naar ons
Je zoekt een werkplek waar je gewaardeerd wordt en bezig kunt zijn met je passie. Jobhoppen is niks voor jou en bij MplusKASSA zoek je stabiliteit. Met een vast team bouwen aan de toekomst van het bedrijf en het product, dat spreekt je aan. 

Kun je alle punten afvinken?
- Kennis en ervaring op het gebied van Angular 2+ Frontend Development
- Affiniteit met of interesse in kassasoftware
- Minimaal HBO werk- en denkvermogen
- Sociaal en communicatief vaardig

Dit zijn de pluspunten van jouw nieuwe werkplek:
- Werk in een optimale en moderne werkomgeving
- Maak gebruik van onze fitnessruimte
- Informele en fijne werksfeer
- Waardering voor jouw werk

Bedrijfsomschrijving
‘We love making points of sale’, en dat al sinds 1985. Het complexe zo simpel mogelijk maken: daar houden we van. Juist daarom bieden wij het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke kassasysteem op de Nederlandse markt.

MplusKASSA is een onderdeel van Bolt.nl BV. Bij MplusKASSA geloven wij in ons product. Dit begint allemaal bij de kennis en expertise van onze medewerkers. Elke dag bouwen we verder aan de ontwikkeling van het product en het bedrijf. Kwaliteit, nuchterheid, innovatie en eenvoud zijn belangrijk voor ons team. Op deze manier proberen wij het beste uit onszelf én MplusKASSA te halen. 

Salarisindicatie
In overleg, waarbij wordt gekeken naar relevante ervaring

Solliciteren?
Reageren op de vacature kan via Indeed. Klik hier! We kijken er naar uit je te ontmoeten!