Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
In no-time jouw
eigen bestelwebsite
Ontdek meer

De bestelwebsite in jouw huisstijl

Creëer zelf jouw bestelwebsite met MplusKASSA en pas het aan op jouw huisstijl. Maak eenvoudig nieuwe artikelen aan die klanten direct kunnen bestellen.

 

 

Geschikt voor horeca & retail

Afhalen, verzenden of bezorgen, van snackbar tot boutique. Met de bestelwebsite bied je klanten overal dezelfde ervaring, zowel in jouw zaak als online. Met de ruime keuze aan instellingen sluit het altijd aan bij jouw bedrijf.

 

 

Beheer jouw bestelwebsite centraal

Van de artikelen tot de omzet, je houdt het centraal in de hand via MplusKASSA. Het voordeel? Het voorkomt dubbel werk en bespaart dus veel tijd.

Jouw voorraad altijd up-to-date in jouw bestelwebsite

De producten van MplusKASSA werken naadloos met elkaar samen. Voor jouw bestelwebsite betekent dit dat je de voorraad op één plek beheert. Zo is de voorraad van jouw aanbod altijd up-to-date.

Lees meer over MplusKASSA Voorraad

 

 

 

De bestelportal voor zakelijke klanten

Door de bestelwebsite te combineren met de guest app van MplusKASSA kunnen relaties inloggen en direct bestellen. Hun gegevens, punten en prijsafspraken worden op deze manier automatisch verwerkt in de bestelwebsite. Handig, voor jouw vaste (zakelijke) klanten!

Lees meer over de guest app

 

 

MplusKASSA Bestelwebsite vs.
een webshop koppeling

De bestelwebsite van MplusKASSA is een volledige catalogus en geïntegreerd in al onze producten. Daarom uniek in zijn soort! Toch behoefte aan maatwerk? Maak dan een keus uit de vele webshop platformen die reeds gekoppeld zijn aan MplusKASSA.

 

 

Een webshop van MplusWEBSHOPS

Heb jij grote ambities met jouw webshop en daardoor behoefte aan maatwerk? Dan raden wij een samenwerking met MplusWEBSHOPS aan. Zij koppelen niet alleen uitgebreid aan de kassa van MplusKASSA, maar ontwerpen ook WooCommerce webshops. 
 

Lees meer over MplusWEBSHOPS

 

 

 

Koppel jouw webshop

Of je nu al werkt via WooCommerce, Magento, Prestashop of Shopify: veel bekende platformen kun je koppelen aan MplusKASSA.  Zo zie je de omzet data overzichtelijk terug en beheer je de voorraad centraal in de kassa .

Bekijk alle webshop koppelingen

 

 

Voeg de bestelwebsite toe aan jouw offerte

Bestelwebsite
Creëer zelf jouw bestelwebsite met MplusKASSA en pas het aan op jouw huisstijl. Maak eenvoudig nieuwe artikelen aan die klanten direct kunnen bestellen.
+ Toevoegen
Stel zelf je ideale kassa samen