Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Een ijzersterke backoffice
Standaard in MplusKASSA
Ontdek meer

Offline

Een ijzersterke backoffice
Standaard in MplusKASSA

Zelf instellingen voor onder andere autorisaties, schermindelingen, snelknoppen en artikelen aanpassen? Jij krijgt de volledige controle over alle instellingen. Alles wat je niet nodig hebt, laten we weg. Zo werk jij alleen met dat wat voor jou belangrijk is.

Voeg je modules toe aan de kassa? Dan breid de backoffice automatisch uit. Deze uitgebreide backoffice is standaard voor de kassa. Wil je op meerdere locaties werken in de backoffice? Breid dan uit met meerdere werkplekken.

 

 

Online

De online backoffice
waar en wanneer je wilt

Stel je voor: werken met de backoffice waar en wanneer jij maar wilt. Of je nou dichtbij de kassa bent, of mijlenver er vandaan. Het kan met MplusKASSA Online. Je maakt gebruik van bijna dezelfde offline functies maar met een paar extra’s. 

Door modules toe te voegen aan jouw kassa, unlock je extra apps in de online backoffice. Werk je met voorraadbeheer in de kassa? Ga dan in MplusKASSA Online aan de slag met de voorraad app. En door het toevoegen van de tafelregistratie module, wordt de online handheld beschikbaar voor jou. 

Met MplusKASSA Online kun je standaard gebruik maken van het dashboard. Hier stel je een eigen overzicht samen van de belangrijkste rapportages voor jouw bedrijf.

 

 

Alle backoffice functies
offline en online

Met MplusKASSA is de uitgebreide offline backoffice standaard. Of je nu online of offline in de backoffice werkt, alle aanpassingen worden centraal doorgevoerd. Dat maakt een combinatie extra praktisch. Maar wat zijn verder de extra’s van MplusKASSA Online? We zetten de overeenkomsten en verschillen overzichtelijk op een rij. Benieuwd naar alle backoffice functies van MplusKASSA? Neem contact met ons op, we laten het graag zien.

 

 

Kies jouw manier van beheren

Offline Backoffice
Een ijzersterke backoffice: standaard in MplusKASSA.
+ Toevoegen
MplusKASSA online
Een krachtige backoffice, altijd en overal beschikbaar met MplusKASSA Online. Profiteer van bijna dezelfde offline functies, maar met extra mogelijkheden!
+ Toevoegen

 

 

Vrijblijvend advies over MplusKASSA Online

Bedankt, we hebben jouw aanvraag ontvangen. We nemen spoedig contact met je op.

Stel zelf je ideale kassa samen