Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Stel jouw klant centraal
met de klantenkaart
Ontdek meer

Leer jouw klanten
beter kennen

Koppel hun aankopen aan de klantenkaart. Kom achter hun voorkeuren en behoeften en zorg zo voor een ervaring die ze niet snel vergeten. Met welk verkoopproduct je ook werkt, met MplusKASSA stel jij jouw klant centraal.

 

 

 

Klantenbinding door
punten en korting

Laat klanten punten en saldo’s sparen en beloon ze met exclusieve kortingen. Zo bouw je met MplusKASSA aan een loyaal klantenbestand. Moeiteloos exporteer je de gegevens voor doelgerichte marketing.

 

 

De zakelijke
klantenkaart

Breng structuur en uniformiteit in prijsafspraken. Combineer de klantenkaart met facturatie van MplusKASSA. Zo betalen klanten op rekening en zijn de prijsafspraken op de factuur verwerkt. Handig, voor jouw vaste zakelijke klanten!

 

 

Registreer allergieën 
van cliënten

Het kan van levensbelang zijn. De klantenkaart biedt de mogelijkheid om de restricties per cliënt te registreren. Als een relatie een dieetrestrictie heeft, krijg je een proactieve waarschuwing.

 

 

De online
klantenkaart

Combineer de klantenkaart met de Guest app. Met deze gepersonaliseerde bedrijfsapp kunnen gebruikers zelf hun gespaarde punten inzien, gegevens aanpassen en diëten en allergieën opgeven. Minder handelingen en meer controle.

Lees meer over de Guest app

 

 

Kies jouw loyalty producten

Guest App
De Guest app is het loyalty platform van MplusKASSA. Geschikt voor zowel horeca als retail. Het voelt als een customized bedrijfsapp. Gebruikers loggen in op hun profiel met aankopen, tegoeden en meer. Minder handelingen voor jou en meer controle voor de gebruiker.
+ Toevoegen
Tegoedkaart
Klantenkaart
Leer jouw klanten beter kennen. Koppel hun aankopen aan de klantenkaart. Kom achter hun voorkeuren en behoeften en zorg zo voor een ervaring die ze niet snel vergeten.
+ Toevoegen

 

 

Stel zelf je ideale kassa samen