Keukenmanagement

De zaak op orde met keukenmanagement

Stel zelf samen Probeer het gratis

De zaak op orde met keukenmanagement

Vergeet losse papieren bonnen! Creëer structuur en verbeter de communicatie in de keuken en met de bediening. Alles op een simpele en begrijpelijke manier. Te bedienen vanaf touchscreens.

Snelheid op piekmomenten

De piekmomenten, dat is waar het om draait in jouw keuken. Alles moet op rolletjes lopen en snel ook! Keukenmanagement van MplusKASSA helpt het team om efficiënter en beter samen te werken.

De parties communiceren via meldingen op het keukenscherm met elkaar. En binnen een seconde stuur je een bon naar het scherm van een collega. Zo kun je elkaar beter ondersteunen tijdens de piekmomenten.

Keukenmanagement creëert rust

In één oogopslag de situatie in de keuken overzien. Het kan door het gebruik van herkenbare kleuren en iconen. Het zorgt voor rust.
Keukenmanagement denkt niet alleen met je mee maar neemt je werk uit handen. Het resultaat? Meer tijd voor kwaliteit en tevreden gasten!

Kassa-apparatuur speciaal voor de horeca

Handheld
Handheld
Handheld

Handheld

Deze nieuwe handheld met Zebra scanner is waterdicht en heeft een sterke batterij. Speciaal ontworpen met geoptimaliseerd en verbeterde Android besturingssysteem. De handheld is geoptimaliseerd voor uitstekend gebruikservaringen en is slimmer en krachtiger dan voorgangers.

Keukenscherm
Keukenscherm
Keukenscherm

Keukenscherm

Het Keukenscherm is ontworpen om verschillende toepassingen en oplossingen te vervullen. Het is een ideale modulaire All-in-One paneel-pc. 

DesignPOS
DesignPOS
DesignPOS

DesignPOS

De DesignPOS combineert veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid in één prachtig design. Het modulair all-in-one ontwerp kan losgemaakt worden van de invoer- / uitvoerhub om:

  • Maximaal opgeruimde toonbank look voor traditionele POS- inplementaties. 
  • Flexibele montage mogelijkheden voor interactieve onderteken- en zelfbedieningstoepassingen

Eigen scherm, eigen functies

Elke partie heeft zijn eigen touchscreen. Houd overzicht over de hele keuken op het chefscherm. Bekijk de bestelling overzichtelijk, geef aan dat je start en meld het op het touchscreen wanneer bestelling gereed is. Bij de passe wordt de bon nu zichtbaar.

Top communicatie tussen keuken en bediening

De keukenschermen communiceren direct met de kassa. Op de tafelplattegrond wordt zichtbaar dat de bestelling gereed is. De bediening meldt vervolgens op het passescherm dat de bestelling wordt uitgeserveerd. Soepel en snel!

 

Tevreden klanten van MplusKASSA

Proefverlof
Proefverlof

Proefverlof

MplusKASSA vind je soms op de meest uiteenlopende locaties. Zo ook in een oude gevangenis! De meeste mensen hebben gelukkig nog nooit in een gevangenis gezeten, laat staan gegeten. Drink & Eetlokaal Proefverlof brengt daar verandering in. Hier wordt gewerkt met meerdere MplusKASSA’s, handhelds en koppelingen.
Rederij Doeksen
Rederij Doeksen

Rederij Doeksen

Rederij Doeksen heeft meerdere horeca locaties. Overal wordt met keukenschermen gewerkt in plaats van bonnen. "Wij hebben een combinatie gemaakt met keukenschermen en dat brengt met name in de buffetten heel veel rust en het loopt allemaal veel vlotter."
FEBO
FEBO
FEBO

FEBO

Meer dan 90 vestigingen in Nederland zijn voorzien van één of meerdere kassasystemen gekoppeld aan pin en het filiaalbeheer systeem van MplusKASSA.

Advies op maat?

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor advies op maat.