Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken

Een kaart met
groot effect

Zet tegoedkaarten in als cadeaupas en trek je niet alleen nieuwe klanten aan. Het verhoogt ook hun gemiddelde bestedingsbedrag en bevordert de cashflow. Bouw aan het klantenbestand en vergroot de binding met vips en leden.

 

 

Ga over op cashless
met de tegoedkaart
als wallet

Met de digitale portemonnee kun je de tegoedkaart opwaarderen en gebruiken als betaalmiddel. Afrekenen blijft herkenbaar en vertrouwd doordat de CCV pinautomaten de tegoedkaart accepteren. Zo ga je moeiteloos over op cashless.

 

 

Houd het overzicht
in tegoeden

Krijg inzicht in de tegoeden door uitgebreide rapportages. Dit maakt het gemakkelijk om onderlinge verschillen te verrekenen als je werkt met meerdere filialen.

 

 

Online inzicht in
de tegoedkaart
voor klanten

Combineer tegoedkaarten met de Guest app. Met de gepersonaliseerde bedrijfsapp kunnen gebruikers zelf tegoeden inzien, opwaarderen en eventueel restitutie aanvragen. Minder handelingen en meer controle.

Lees meer over de Guest app

 

 

Kies jouw loyalty producten

Guest App
De Guest app is het loyalty platform van MplusKASSA. Geschikt voor zowel horeca als retail. Het voelt als een customized bedrijfsapp. Gebruikers loggen in op hun profiel met aankopen, tegoeden en meer. Minder handelingen voor jou en meer controle voor de gebruiker.
+ Toevoegen
Tegoedkaart
Klantenkaart
Leer jouw klanten beter kennen. Koppel hun aankopen aan de klantenkaart. Kom achter hun voorkeuren en behoeften en zorg zo voor een ervaring die ze niet snel vergeten.
+ Toevoegen

 

 

Stel zelf je ideale kassa samen