Kassasysteem

Jouw optimale point of sale

Stel zelf samen Probeer het gratis

Het meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassasysteem

Het complexe zo simpel mogelijk maken: daar houden we van bij MplusKASSA. Voor iedere branche hebben wij een oplossing op maat. Hoe we dat doen?

+ Een modulaire opbouw: Door de modulaire opbouw laten de systemen zich naadloos aanpassen aan iedere bedrijfsorganisatie. Kies alleen de functionaliteiten die nodig zijn en laat het overbodige weg. Zo betaal je nooit teveel.

+ Door keus uit honderd koppelingen: Bespaar tijd en energie door MplusKASSA te koppelen aan alle bestaande programma’s waar al mee wordt gewerkt. Creëer in een handomdraai helder inzicht op elk gewenst niveau, en benut dit voor een nog scherpere bedrijfsvoering.

Wat is de plus van MplusKASSA?

Voor horeca

+ Een visuele plattegrond van de tafels voor een compleet overzicht

+ Gebruiksgemak van het hoogste niveau: bekijk de historie van een tafel, splits bonnen, voeg bereidingswijzes toe en veranderen gangen. Allemaal op de plek waar u het verwacht!

+ Maak de totaaloplossing compleet door de juiste toevoegingen. Kies voor het gebruik van handhelds, keukenmanagement en koppelingen. Personeelsplanners, boekhoudpakketten, self-order oplossingen en nog veel meer koppelingen behoren tot de mogelijkheid.

Voor retail

+ Maximale snelheid: zet bonnen in de wacht en wissel snel tussen werknemers. Door het scannen van producten in combinatie met de hardlopers op snelknoppen kunt u de snelheid van het afrekenen maximaliseren.

+ Direct gekoppeld aan de webshop: beheer eenvoudig de artikelen, voorraad en het klantenbestand.

Voor iedere branche een kassa op maat

Horeca

Horeca

Retail

Retail

Fashion

Fashion

Speciaalzaak

Speciaalzaak

Zorg & Facilitair

Zorg & Facilitair

Snackbar

Snackbar

Poppodium & Cultuur

Poppodium & Cultuur

Tuincentrum & Bouwmarkt

Tuincentrum & Bouwmarkt

Meer branches