Kassasysteem

Kassa software

Het meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassasysteem

Een complexe kassa maar dan zo simpel mogelijk: daar houden we van bij MplusKASSA. Wij bieden een kassasysteem waar gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Voor iedere branche hebben wij een kassa op maat. Maar ook elk bedrijf is anders en daarom is ons kassasysteem flexibel. Hoe we dat doen? Door een modulaire kassa en de keuze uit meer dan honderd koppelingen.

kassasysteem mpluskassa software

 

 

Jouw kassa zelf samenstellen

Onze kassasoftware is in 4 simpele stappen zelf samen te stellen. De Q1000 MplusKASSA Pro is de basis van de kassa, en er kan zelf gekozen worden voor het toevoegen van verschillende kassasysteem functies. Door de modulaire opbouw  laten de kassasystemen zich naadloos aanpassen aan iedere bedrijfsorganisatie. Kies alleen de functionaliteiten die nodig zijn en laat het overbodige weg. Zo betaal je nooit te veel.

 

 

Voeg functies toe aan jouw kassa

Door de verschillende modules voeg je gewenste functionaliteiten toe aan jouw kassa. Bekijk hier alle kassa functies. MplusKASSA heeft een kassasysteem voor iedere branche. Voor een poppodium tot een kledingwinkel, en de snackbar op de hoek tot het café in de stad. Stel zelf jouw kassa samen met het meest flexibele kassasysteem.

Urenregistratie
Urenregistratie
Urenregistratie

Urenregistratie

Met de module Urenregistratie krijg je grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is. De gewerkte uren van alle medewerkers staan overzichtelijk op een rij. Het is mogelijk om deze module te koppelen aan diverse planningspakketten. Dit draagt bij aan een optimale bedrijfsvoering. Onze appstore met gecertificeerde koppelaars blijft groeien.

Horeca Tafelregistratie
Horeca Tafelregistratie
Horeca Tafelregistratie

Horeca Tafelregistratie

De module Horeca Tafelregistratie maakt het mogelijk om te kunnen bestellen en af te rekenen op een visuele tafelplattegrond. Dit is volledig geïntegreerd met het keukenmanagement systeem. Dit is zeer praktisch en efficiënt, omdat er zo sneller en eenvoudig gewerkt kan worden. Deze module speelt in op de behoefte van gasten. Bijvoorbeeld het gesplitst betalen en kortere wachttijden. Daarnaast speelt het in op de behoefte van het personeel, doordat zij meer inzicht krijgen en er met hen wordt meegedacht door het kassasysteem.

Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk. Daarnaast is het systeem met deze module in staat om de overzichten van voorraden op peildatum te tonen, en besteladvies te krijgen per leverancier.

Facturatie
Facturatie
Facturatie

Facturatie

Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfactureren en beheert u openstaande debiteuren. Tevens zorgt deze module eenvoudig voor tijdige betalingen dankzij de aanmaningsstructuur.

 

 

Meer dan alleen een kassa

MplusKASSA is meer dan alleen een kassa, het is een totaaloplossing. Voor ondernemingen met meerdere locaties, eenmanszaken, mkb’ers, er is altijd een kassa die bij jou past. Samen gaan we voor de best mogelijke kassasysteem oplossing. Bij MplusKASSA word jij als bedrijf niet zomaar onderdeel van een klantenbestand, je bent in goed kassa gezelschap!

Lees hier wat onze klanten zeggen over het kassasysteem van MplusKASSA.

DE Café
DE Café

DE Café

De gezelligste woonkamer van de stad met de lekkerste koffie van het land! Het Douwe Egberts Café is uitgegroeid tot een waar begrip in Friesland en ver daarbuiten. Als je 365 dagen per jaar zo veel gasten mag ontvangen, kunnen koppelingen daar ontzettend bij helpen. Zo maakt DE Café gebruik van gekoppelde bestelzuilen en een personeelsplanner.
Ministerie van Defensie
Ministerie van Defensie

Ministerie van Defensie

Voor het Ministerie van Defensie, en hun cateraar Paresto, verzorgt MplusKASSA alle kassasystemen. Paresto is actief op meer dan zeventig militaire locaties in het binnen- én buitenland. Niet verrassend dus, dat ze tot de top tien behoren van de grootste cateraars van Nederland. Hiermee laat MplusKASSA zien dat tot nu toe geen uitdaging te groot is.
Wijn & Spijs
Wijn & Spijs
Wijn & Spijs

Wijn & Spijs

MplusKASSA is hier gekoppeld aan een weegschaal en een pinautomaat. "Al sinds de opening werken wij met veel tevredenheid met MplusKASSA."
Ziggo Dome
Ziggodome
Ziggo Dome

Ziggo Dome

We geven graag een kijkje in het proces van deze, niet meer weg te denken, muzieklocatie. In 2008 ontstond het idee voor wat we nu kennen als Ziggo Dome. De nieuwe locatie zou speciaal ontworpen worden voor live muziek. Goede zichtlijnen zodat iedereen optimaal van het concert kan genieten, een perfecte akoestiek, lekkere stoelen en voldoende horecagelegenheid. Op 24 juni 2012 was het zover. De 120.000 LED's aan de gevel rondom de Ziggo Dome toonden schitterende beelden aan de eerste fans die aankwamen. De twee kilometer bierleidingen, 450 meter barblad én over de honderd MplusKASSA’s waren klaar voor gebruik. In 2012 liet MplusKASSA al zien dat geen uitdaging te groot was. In 2019 is Ziggo Dome overgegaan op de nieuwste software versie. Op naar nog veel meer jaren met deze succesvolle samenwerking!

 

 

Beheer jouw kassasysteem,
online en offline

Met MplusKASSA bekijk je direct vanuit de kassa altijd overzichtelijke en uitgebreide rapportages. Vanuit het kassasysteem beheer je ook je artikelbestanden en instellingen. Geen verbinding? Geen probleem! Met het kassasysteem van MplusKASSA werk je ook offline gewoon door. Daarnaast heb je met MplusKASSA Online overal waar jij wil toegang tot de backoffice van jouw kassasysteem. Of je nu één of meerdere filialen hebt, met MplusKASSA analyseer jij al je data, via een zelf samengesteld dashboard. Toegankelijk, en net zo eenvoudig en flexibel als ons kassasysteem.

 

 

De beste horeca kassa

+ In de kassa een visuele plattegrond van de tafels voor een compleet overzicht

+ Kassa gebruiksgemak van het hoogste niveau: bekijk de historie van een tafel, splits bonnen, voeg bereidingswijzen toe en verander gangen.

+ Maak de kassa totaaloplossing compleet door de juiste toevoegingen. Kies voor het combineren van het kassasysteem met handheldskeukenmanagement, of een self-order oplossingen.

De retail kassa voor jouw winkel

+ Maximale kassa snelheid: zet bonnen in de wacht en wissel snel tussen werknemers op de kassa. Door het scannen van producten in combinatie met de hardlopers op snelknoppen is de snelheid van het afrekenen met het kassasysteem optimaal.

+ Voorraad in de kassa eenvoudig en 'on the spot' beheren met de voorraad app.

+ Koppel de kassa direct aan de webshop: beheer eenvoudig de artikelen, voorraad en het klantenbestand.

 

 

Voor iedere branche de geschikte kassa

Speciaalzaak
Kassasysteem speciaalzaak– Kassa software van MplusKASSA

Speciaalzaak

Zorg & Facilitair
Kassasysteem zorg en facilitair – Kassa software van MplusKASSA

Zorg & Facilitair

Bakkerij
Kassasysteem bakkerij– Kassa software van MplusKASSA

Bakkerij

Sport
Kassasysteem sport– Kassa software van MplusKASSA

Sport

Poppodium & Cultuur
Kassasysteem poppodium en cultuur – Kassa software van MplusKASSA

Poppodium & Cultuur

Meer branches

 

 

Koppelingen met jouw kassa

Maak jouw kassasysteem compleet, en koppel een van onze 150 bestaande koppelingen. Denk aan boekhoudpakketten, personeelsplanners en reserveringssystemen. Voeg gemakkelijk een pinapparaat of tapkoppeling toe aan jouw kassa. Door de open API van MplusKASSA geven we iedereen de mogelijkheid om een koppeling te maken met het kassasysteem van MplusKASSA.