Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Gastvrije zelfservice door
de QR bestel app
Ontdek meer

Het geheim van
de QR bestel app

Als je de QR bestel app op de juiste manier inzet, levert dit meer omzet, rust en tevredenheid op. Bovendien bespaar je 15% aan kosten! Het geheim? Dat delen we graag!

De ultieme presentatie van
jouw menukaart

Ga next level met de productpresentatie. Dit overtuigt en helpt gasten bij hun bestelling. Switchen in stijl en weergave doe je eenvoudig zelf. Zo is de QR bestel app binnen no-time up to date. Jij houdt de controle!

 

 

 

Het team in
de hoofdrol

Het contact tussen bediening en gast op nummer 1, maar dan met meer vrijheid voor de gast. Zelf kunnen kiezen hoe je bestelt en meer persoonlijke aandacht zorgt voor ultieme gastvrijheid.

 

 

 

Verhoog de omzet
tot wel 30%

De gast van nu wil service on demand. Door slimme bijverkoop & up-selling verhoogt de omzet. De QR bestel app zorgt voor kortere wachttijden en vergroot daarmee de tevredenheid. Plus het bespaart 15% aan kosten!

 

 

Jouw persoonlijke
oplossing

Elk bedrijf is anders en daarom bieden wij verschillende opties om jou een persoonlijke totaaloplossing te bieden. 
 

1. Digitale menukaart (add on: perfecte presentatie met fotostudio)
2. Digitale menukaart + direct bestellen
3. Digitale menukaart + direct bestellen + direct afrekenen

 

 

Probeer QR
bestellen zelf

Scan de QR-code en probeer de QR bestel app zelf! Bekijk, test en bestel om te ervaren hoe het voor jouw gasten zal zijn.

Probeer QR
bestellen zelf

Bekijk, test en bestel om te ervaren hoe het voor jouw gasten zal zijn.

Ga naar de QR bestel app

 

 

De voorraad altijd up-to-date
in jouw QR bestel app

De producten van MplusKASSA werken naadloos met elkaar samen. Voor jouw QR bestel app betekent dit dat je de voorraad op één plek beheert. Zo is de voorraad van jouw aanbod altijd up-to-date.

Lees meer over MplusKASSA Voorraad

 

 

Kies jouw
QR bestelbordjes

Losse bordjes die je kunt verplaatsen, weersbestendig of vast op de tafel. Bestel via onze vaste leverancier direct verschillende soorten en maten. Of gebruik de QR-codes van MplusKASSA en bestel bij jouw vaste leverancier naar keuze.

 

 

Productfotografie 
op locatie

Laat het fotograferen van jouw aanbod over aan MplusKASSA! We komen met onze professionele fotostudio bij jou op locatie. Het optimaal presenteren van jouw menukaart was nog nooit zo eenvoudig.

 

De perfecte presentatie

Door het gebruik van de QR bestel app stel je de menukaart centraal. De uitgelezen kans om de presentatie van het menu naar een hoger niveau te tillen. Je kunt nu flexibel werken met het menu. Zo geef je de gast het meest actuele én aantrekkelijke aanbod. 

Het blijkt dat 90% van de gasten het fijn vindt om digitaal door een mooie menukaart te scrollen. Dit biedt een grote kans. Laat in jouw menukaart daarom de bereidingswijzen, unieke ingrediënten en andere productinformatie duidelijk naar voren komen. 

Wij bieden graag hulp bij jouw perfecte presentatie. Dit doen wij met onze speciale fotostudio box. Hiermee komen jouw gerechten helemaal tot zijn recht in de QR bestel app. Meer omzet en gastvrijheid!

 

 

Stel jouw ideale QR Bestel App samen

QR bestel app
Gastvrije zelfservice door de QR bestel app
+ Toevoegen
Foto studio
Laat het fotograferen van jouw aanbod over aan MplusKASSA! We komen met onze professionele fotostudio bij jou op locatie. Het optimaal presenteren van jouw menukaart was nog nooit zo eenvoudig.
+ Toevoegen
QR bordjes
Losse bordjes die je kunt verplaatsen, weersbestendig of vast op de tafel. Bestel bij ons direct verschillende soorten en maten. Of gebruik de QR-codes van MplusKASSA en bestel bij jouw vaste leverancier naar keuze.
+ Toevoegen

 

 

Stel zelf je ideale kassa samen