Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
De kassa voor poppodia
#1 in voorraadbeheer
Ontdek meer

 

 

De gangmaker op ieder event

Verhoog de omzet en verkort de wachtrijen. Ga voor een ultieme beleving voor bezoekers met MplusKASSA. De kassa die precies weet wat jij nodig hebt. Maak gebruik van alle functies die voor jou onmisbaar zijn. Wij letten op de details, zodat jij dat niet hoeft te doen.

 

 

Tevreden kassa software
gebruikers van MplusKASSA

 

 

MplusKASSA optimaliseert jouw verkoopproces

 

 

Verrijk jouw kassa met koppelingen

Maak jouw kassasysteem compleet, en koppel met onze 150+ bestaande koppelingen. Er zijn koppelingen beschikbaar op ieder gebied, zoals boekhouding en personeelsplanners.

Bekijk alle koppelingen

 

 

Alles onder controle met het beheer van MplusKASSA

 

 

Maak fans van bezoekers

Met de wallet passen die we inzetten kunnen bezoekers zelf tegoed opwaarderen. Dit doen ze door de QR code op de pas te scannen. Onze gasten ervaren het als zeer prettig dat het zo makkelijk is om restitutie van hun tegoed aan te vragen. Onze zakelijke klanten kunnen tegoedpassen op factuur verstrekken. Wanneer de passen weer ingeleverd worden, wordt het resterende tegoed automatisch verrekend op de verzamelfactuur.

 

 

 

Stel jouw ideale kassa samen

DesignPOS Pro
CCV Vaste Pin
+
Handheld
+
Handheld software
Evenementen
Met MplusKASSA is elk evenement geslaagd! Zet de kassa efficiënt in en maak op maat gemaakte activiteiten. Zo is er voor ieder evenement een eigen schermindeling met alleen de artikelen die benodigd zijn. Dat is hoe je meer overzicht creëert tijdens het evenement, maar ook meer inzicht krijgt bij het analyseren daarna.
+ Toevoegen
Voorraadbeheer
Runner App
Vul voorraadlocaties moeiteloos aan met de runner app. De app werkt eenvoudig: de runner krijgt een opdracht en na het afleveren meldt hij dat in de app.
+ Toevoegen
Urenregistratie
+
Shiftbase
+
Global Ticket
+
Museumkaart
+
Yesplan
+
Tapkoppeling van Duijnen
+
Exact Online
+
AFAS Profit (Direct)
+
Beconet
+
Smart Event Manager
+

 

 

Met tapautomatisering bespaart u 15% op de inkoopprijs

MplusKASSA heeft een samenwerking met Van Duijnen Horeca Service waardoor u real-time kunt zien of de getapte dranken ook daadwerkelijk verkocht zijn.

Doseren, registreren en controleren. Heeft u een (grand) café, discotheek, partycentrum, sportkantine of hotel en overweegt u te gaan automatiseren? Het is onze taak om uw bedrijf winstgevender te maken door middel van een goede kassa-tapkoppeling.

Reken uit je winst

hL
15% efficienter tappen
Tapautomatisering
Met tapautomatisering bespaart u 15% op de inkoopprijs
Stel zelf je ideale kassa samen