Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Nieuws over kassasystemen van MplusKASSA
Nieuw: MplusKASSA Pay
Nieuw: MplusKASSA Pay

Nieuw: MplusKASSA Pay

Maak kennis met MplusKASSA Pay! Met ons nieuwste product verlopen alle betalingen via één platform. Pay biedt een breed scala aan mogelijkheden zoals online betalingen, PIN en binnenkort ook tap on glass betalingen.

Met MplusKASSA Pay kun je gemakkelijk en veilig betalingen ontvangen, of het nu gaat om online bestellingen of fysiek op locatie. Het platform is direct geïntegreerd met het kassasysteem, waardoor je snel aan de slag kunt.

Neem contact op voor meer informatie.

 

Reminder: Stel de kassa in op SUP wetgeving
Reminder: Stel de kassa in op SUP wetgeving

Reminder: Stel de kassa in op SUP wetgeving

Reminder: stel de kassa in op SUP wetgeving

 

Plastic zwerfafval is schadelijk voor het milieu. Om dit tegen te gaan moeten we minder wegwerpplastic gebruiken en meer plastic recyclen. Daarom gelden er sinds 1 juli nieuwe regels voor Single Use Plastic, afgekort de SUP wetgeving. 
 

Om eenvoudig te werken met de nieuwe regels in jouw kassa is een update nodig. Neem hiervoor contact op.
 

De aanpassing in MplusKASSA

Na de update is het mogelijk om de kassa in een ‘hier opeten’ of ‘meenemen’ stand te zetten. Dit kun je actief wisselen. Je hebt zelf de mogelijkheid om instellingen aan te passen. Wil je bijvoorbeeld een disposable verplicht toevoegen of is het optioneel? 
 

Maak je ook gebruik van de kiosk? Dan zal deze na de update hetzelfde werken als de kassa. Gasten de keuze bieden tussen een disposable of bijvoorbeeld een eigen beker of statiegeld? Maak dan gebruik van een verplichte bereidingswijze. 
 

Richtbedragen 

De overheid geeft de volgende richtbedragen voor de SUP meerpijs.
 

€ 0,25 voor een drinkbeker
€ 0,50 voor een maaltijd in een vormvaste verpakking
€ 0,05 voor groente, fruit, noten in vormvaste portieverpakking

 

Vragen naar aanleiding van de nieuwe wetgeving en MplusKASSA? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op. 

 
Zomer maand blog
Zomer maand blog

Zomer maand blog

Jouw kassa helemaal zomerproof 

De drukte van het zomerseizoen is losgebarsten. Efficiëntie staat voorop om het jezelf én je personeel zo makkelijk mogelijk te maken. Lees in deze blog hoe jij jouw horeca kassa zomerproof maakt. Je krijgt tips over snelknoppen en efficiënt werken, met een handige checklist!
 

Alles up-to-date 
Om het jouw horeca personeel zo gemakkelijk mogelijk te maken deze zomer, geven wij handige tips om jouw kassa helemaal up-to-date te maken! 

Wat houdt dat dan precies in, de kassa zomerproof maken? Zorg er bijvoorbeeld voor dat de producten nog juist in het kassasysteem staan. Verkoop je nog wel alle producten of serveer je nog wel echt alle gerechten? Check ze en schoon ze zo nodig op. Vergeet ook je seizoensproducten en hardlopers niet. Je kunt deze gemakkelijk toevoegen aan de snelknoppen in jouw kassa. 

Ook het checken van de bereidingswijzen kan handig zijn. Een tip: voeg bijvoorbeeld thee smaken toe als bereidingswijze, zo kun je snel de juiste vinden! Voor de horeca is de dagvoorraad module een handige toevoeging om extra werk en teleurstellingen te voorkomen. Zo weet je altijd wat je nog op voorraad hebt. 

 

Check, check, dubbelcheck 
Heb jij naast jouw kassasysteem ook handhelds of de QR app van MplusKASSA? Dan hebben wij hieronder een korte checklist: 

1. Functioneert jouw handheld overal, dus heb je ook op het terras bereik?
Zo niet: Wi-Fi versterkers kunnen hierbij helpen!
 

2. Zijn de foto’s van je producten aanwezig in de QR app of Handheld?
Zo niet: maak zelf nieuwe foto’s, bijvoorbeeld met een smartphone. Vergeet niet de achtergrond te verwijderen met bijvoorbeeld een handige gratis website. Liever professioneel aanpakken? Maak dan gebruik van onze fotobox oplossing. 
 

3. Maak je al gebruik van upselling?
Zo niet: voeg dan bijverkoop opties toe aan artikelen. 


4. Staan de hardlopers en seizoensproducten op een logische plek?
Hulp nodig bij de schermindeling? Wij helpen je graag!


5. Zijn je producten up-to-date en klopt de voorraad?
 

6. Is de sortering van bestellingen logisch?
Zo niet: werk dan efficiënter door de sortering aan te passen voor de bar en/of de keuken.
 

Heb je alles gecheckt? Super! Door deze simpele check-up zorg jij ervoor dat alles optimaal werkt voor een succesvol seizoen. Kun je nog wat hulp gebruiken? Neem dan contact op!
 

Efficiëntie op jouw terras 
Maak je nog geen gebruik van hulpmiddelen? Ontdek ze dan deze zomer! Profiteer van de ideale ondersteuning op jouw terras. Richt de QR app in zoals jij dat wil. Kies er bijvoorbeeld voor om alleen de drankjes toe te voegen in de QR bestel app, of gebruik het alleen op het terras.

Naast de QR app, is ook de handheld een goede hulp voor het zomerseizoen. Spring op drukke momenten gemakkelijk bij met je smartphone of tablet. Ook hier kun je de bijverkoop instellen als je geheugensteuntje voor de bediening. Benieuwd of deze producten iets voor jou kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blog Personeelsmaand
Blog Personeelsmaand

Blog Personeelsmaand

Creëer een optimale planning en efficiëntie in het zomerseizoen

De zomer komt eraan, drukte staat voor de deur en langzaam staan de eerste vakantiegangers en toeristen op de stoep, beginnen de zomervakanties, en komt er hulp van de vakantiekrachten. In deze blog lees je hoe jij je personeel optimaal inzet. Krijg handvatten voor handige tools, lees meer over onze koppelingen, en hoe je de efficiëntie binnen jouw onderneming verhoogt met het kassasysteem van MplusKASSA. 

Voorbereiden
De zomermaanden brengen vaak een toename aan klanten en drukte met zich mee, op het terras en in de winkels. Je wil in deze maanden niet voor verrassingen komen te staan, bereid je daarom goed voor. Een van de belangrijkste onderdelen van een succesvol zomerseizoen is je personeel.
Een handige tip: pak de planning van vorig jaar er eens bij! Had je toen genoeg personeel, of juist te weinig? Dan kun je daar dit jaar op anticiperen. 

Flexibel roosteren
Door de toenemende vraag naar personeel, wordt het flexibel inzetten van je personeel steeds belangrijker. In de zomer zijn er misschien meer hulpkrachten of kleine contracten. Bij het maken van een rooster wordt hierdoor meer van je gevraagd. Het registreren van de uren en een goede personeelsplanning tool kunnen je hierbij helpen! Zo houd je alles netjes bij en ben je als werkgever goed op de hoogte. Ook kun je tijdens ziekte of drukte snel schakelen door de beschikbaarheid van de andere medewerkers gemakkelijk te checken. 

Een goede personeelsplanner
Werk jij in jouw onderneming al met MplusKASSA? Dan bevelen wij onze koppeling Shiftbase aan als dé ideale personeelsplanner. Met Shiftbase maak je eenvoudig en snel werkroosters voor langere periode. Bekijk je in de planning ook meteen de verwachte personeelskosten en te besteden budgetten. Verder is de beschikbaarheid en afwezigheid van medewerkers zichtbaar, waardoor de planner rekening kan houden met de wensen van het personeel. Nadat het werkrooster af is, kan deze gedeeld worden per e-mail en mobiele app. Zo is het rooster voor iedereen inzichtelijk en overzichtelijk. 

Efficiënt werken met MplusKASSA 
Wil je de efficiëntie in jouw onderneming verhogen? Ontdek dan de zelfservice producten van MplusKASSA! Ga voor efficiëntie op je terras met de Online Handheld, of laat gasten zelf bestellen met QR app van MplusKASSA. Naast de zelfservice producten verhoog je met een kassasysteem van MplusKASSA ook de efficiëntie onder jouw personeel. Door het gebruiksgemak van het kassasysteem heeft jouw zomer personeel binnen no-time de kassa onder de knie! 

Wil je meer weten over onze producten? Maak dan hier vrijblijvend een adviesgesprek.

Zorg & ICT 2023
Zorg & ICT 2023

Zorg & ICT 2023

Je vindt ons op Zorg & ICT 2023

Op 13, 14 en 15 juni zijn wij samen met onze partner Evers Kassasystemen te vinden in de Jaarbeurs Utrecht op standnummer 01.A060. Zorg & ICT is hét grootste health tech event van Nederland. Bekijk demo's van onze software en stel al je vragen aan onze adviseurs! Ontdek de nieuwste technologieën en hoe de software van MplusKASSA kan bijdragen aan toekomstbestendige zorg. 

Vergeet je niet aan te melden
Zonder bezoekers is een beurs uiteraard niet compleet! Wij willen je dan ook graag uitnodigen om op Zorg & ICT langs te komen. Voor een adviesgesprek, demo of om te ontdekken hoe de software van MplusKASSA toekomstbestendig is. Meld je hier aan voor Zorg & ICT. 

Hét ideale kassasysteem
Ontdek op Zorg & ICT welke functionaliteiten MplusKASSA te bieden heeft voor jou zorginstelling. Zo kunnen wij bijvoorbeeld meer vertellen over het werken met budgetten en prijsafspraken en efficiënt werken in het restaurant met horecatafelregistratie. Zo biedt MplusKASSA automatisering van A tot Z. Hoe wij klaar zijn voor toekomstbestendige zorg die gericht is op patiënten? Dat leggen we je graag uit tijdens Zorg & ICT.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Kom langs Zorg & ICT dan laten we je graag alles zien! Wil je alvast meer weten? Klik dan hier!  

Terras maand
Terras maand

Terras maand

Het terrasseizoen is begonnen!

Je gasten bedienen in het lentezonnetje. Efficiënt met een hoge klanttevredenheid en een mooie omzet. In deze blog lees je hoe jij je goed voorbereid, en met een aantal handige tips dit terrasseizoen tegemoet gaat. Lees in deze blog meer over efficiëntie, personeelsplanning en tech op jouw terras.

Tips voor een succesvol seizoen
Je terras is het voordeur visitekaartje van jouw zaak, met deze handige tips maak jij je terras helemaal klaar voor het terrasseizoen! 

Tip 1: What you see is what you get
Een eerste indruk maak je tegenwoordig naast je voordeur ook online. Een duidelijke en actuele menukaart op je website en op Instagram of Facebook is een belangrijk onderdeel van jouw succes. Deel een aantal leuke sfeerbeelden en recensies, maar zorg wel dat wat je online uitdraagt, ook waar kunt maken. Authenticiteit is key. 

Tip 2: Zorg voor een volledig aanbod
Nee verkopen aan je terrasgasten wil je natuurlijk niet. Zorg er daarom voor dat jij dé ideale mix hebt van fris, bier, wijn en een lekker borrelhapje of een goede lunch. Presenteer jouw (online) menukaart, en laat klanten meteen bestellen met de QR-app van MplusKASSA. 

Tip 3: Personeelstekort eist een goede planning
In een tijd van personeelstekorten is een goede personeelsplanning des te belangrijker. Genoeg personeel zowel binnen in de zaak als buiten op het terras draagt bij aan een hogere klanttevredenheid. Personeelsplanning Tools kunnen je hierbij helpen om jouw personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten! Zo koppel je bijvoorbeeld gemakkelijk onze personeelsplanner Shiftbase aan jouw MplusKASSA systeem. 

Tech op jouw terras 
Zelfbediening in de horeca is al bijna niet meer weg te denken. Met de QR-app van MplusKASSA geef jij jouw gasten de ruimte op hun eigen tempo te bestellen, daarnaast blijkt dat er door de QR-app ook vaker een bestelling geplaatst wordt, wat zorgt voor een hogere omzet! 

Wil je toch liever zelf bestellingen opnemen? Dat kan met de handhelds van MplusKASSA. Kies voor de handheld of maak gebruik van de online handheld, met MplusKASSA Online. Zo spring je op drukke momenten gemakkelijk bij met je smartphone of tablet! Verhoog de efficiëntie in de keuken met keukenmanagement van MplusKASSA. Alle papieren bonnen zijn verleden tijd! Alles op een simpele en begrijpelijke manier via het keukenmanagement.

Wil je meer weten of heb je interesse? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan via onze website! 

Blog maand van de uitbreiding
Blog maand van de uitbreiding

Blog maand van de uitbreiding

Wat is blurring?

Je bent er vast al weleens binnengelopen, een koffietentje waar je ook leuke tassen, ansichtkaarten of mokken kunt kopen. Of een schoenenwinkel met een complete koffiebar. De trend van nu: blurring, wat is het precies en hoe kan het kassasysteem van MplusKASSA jou hierbij helpen. In deze blog lees je meer! 

Alles onder één dak 
De afgelopen jaren zien we een toenemende trend van blurring tussen de retail en horeca sector. Dit houdt kortgezegd in dat er steeds meer overlap plaatsvindt tussen deze sectoren. Blurring wordt steeds populairder in verschillende vormen, van een compleet nieuw onderdeel in jouw bedrijf of het aanbieden van een hapje of een drankje. Een van de belangrijkste redenen voor deze blurring is vooral de vraag vanuit de consument. Klanten zijn steeds meer op zoek naar totaalbeleving als ze gaan winkelen of ergens een hapje willen eten.

Wat levert het op? 
Blurring kan indirect zorgen voor meer omzet. Door verschillende producten en diensten aan te bieden op één locatie verhoog je de klantbeleving. Een bijkomend voordeel is dat klanten gemakkelijker vinden wat ze zoeken als alles in een winkel wordt aangeboden, dit bespaart hen tijd en moeite. Door meerdere diensten en producten aan te bieden op één locatie worden de operationele kosten verlaagd en kan er efficiënter worden gewerkt.

Zo efficiënt mogelijk werken 
Breid jouw kassa uit en werk zo efficiënt mogelijk. Zit jij er aan te denken om jouw winkel of horecazaak uit te breiden met producten of diensten? Met het kassasysteem van MplusKASSA voeg je gemakkelijk verschillende modules toe aan jouw kassasysteem om blurring mogelijk te maken. Een aantal voorbeelden van de modules of producten die je kunt toevoegen aan jouw kassasysteem zijn:

Voorraadbeheer, deze module voor jouw kassasysteem is zowel te gebruiken voor horeca als retail. Bij MplusKASSA heb je niet een vaste horeca of retail kassa, maar stel je deze helemaal zelf samen en voeg je de functionaliteiten toe die jij wil. 

Klantbeheer met acties, met deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Klanten kunnen bijvoorbeeld punten of korting sparen en deze ook weer verzilveren! Cadeaupas, met deze module kun jij jouw eigen cadeaupassen uitgeven zodat klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken. 

MplusKASSA Online, met MplusKASSA Online hou je gemakkelijk overzicht over je werkplekken. Of het nu gaat om de verkoop, of de tafels die je bedient. Je bekijkt direct vanuit de kassa uitgebreide rapportages, gecombineerd of alles apart. 

Tafelregistratie, wil jij als bakker of winkelier ook een lunchroom toevoegen met wat tafels of een terras?. Dan kan de tafelregistratie handig zijn. Hiermee zie je precies wat elke tafel besteld heeft en welke status hierbij hoort. In combinatie hiermee kan ook de handheld ingezet worden om eenvoudig bestellingen op te nemen. Wil je het jezelf en klanten makkelijker maken? Dan is de QR bestel-app een goede toevoeging aan jouw kassasysteem. Klanten kunnen hiermee zelf aan tafel bestellen.

Wil je bijvoorbeeld alleen een koffie to-go aanbieden? En daarmee optimaal gebruik maken van de zelfservice? Dan is een kiosk wat jou. Deze bestelzuil zorgt voor een korte wachttijd en vergroot daarmee de klanttevredenheid, win-win.

Is dit iets voor jouw bedrijf? 
Heb je interesse in een van deze modules, wil je meer informatie of een adviesgesprek aanvragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

 

Blog online maand
Blog online maand

Blog online maand

Overal en wanneer jij dat wil inzicht in je data

Een kassa waar je inzicht in data krijgt én zowel online als offline beheert. Het kan met MplusKASSA Online! Deze online backoffice maakt het voor jou mogelijk, om waar en wanneer jij wil controle te houden. Of je nou dichtbij je kassa of mijlenver er vandaan bent. Benieuwd naar meer? Lees dan snel deze blog! 

Inzicht in data en artikelen
Stel met MplusKASSA Online jouw eigen dashboard samen met de voor jou belangrijkste data. Sleep simpel met de widgets om je totaaloverzicht aan te passen. In het onderdeel overzichten bekijk je de herkenbare overzichten die je ook in de kassa vindt. Kies zelf hoe je de artikelen in het overzicht bekijkt. Zelfs met je smartphone kun je de artikelen aanmaken en aanpassen!
Via de backoffice kun je extra gegevens invullen en de artikelkaart aanpassen, zoals een bereidingswijze of een nieuwe afbeelding.

Eén centrale plek
Analyseer eenvoudig en op maat al jouw relevante data in het dashboard. Stel in een handomdraai de QR bestel app, kiosk, voorraad app of online handheld in naar wens. Alles zo visueel mogelijk om het ook zo eenvoudig mogelijk te maken, online en offline. Bekijk relaties, pas ze aan of maak nieuwe. Voeg medewerkers toe en autoriseer ze voor gewenste acties. Pas ook gemakkelijk de instellingen van je kiosk of QR app aan.
Met MplusKASSA Online beheer je alle instellingen op één plek

Alles Online
Wat er ook bij jouw bedrijf past: afhalen of laten bezorgen, horeca of retail. Met de bestelwebsite maak jij snel en eenvoudig je eigen bestelplatform, binnen je eigen vertrouwde MplusKASSA-omgeving. Maak eenvoudig artikelen aan die direct zichtbaar worden in je webshop. 

Bedien je gasten efficiënter met de online Handheld. Je houdt meer overzicht op drukke dagen en springt gemakkelijk bij. Met je smartphone of tablet log je in via MplusKASSA Online en kunt meteen aan de slag met bestellingen. 

De Voorraad-app is een MplusKASSA product dat je beheert vanuit de online backoffice. Zo beheer je gemakkelijk de instellingen en filialen.
Een ander voordeel,  vanuit de backoffice ga je ook direct naar voorraad applicatie. Hier kun je de voorraad scannen en meteen beheren. 

Je gebruikt MplusKASSA Online al vanaf €25,- per maand. Wil je meer gebruikers toevoegen? Iedere extra gebruiker kost €15,- per maand extra.
Wil je meer weten? vraag dan hier een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

 

Meld je aan en kom langs
Meld je aan en kom langs

Meld je aan en kom langs

MplusKASSA op Bakkersvak en IJs-vak

5, 6 & 7 maart 2023 staan wij op Bakkersvak. Je vindt ons in de evenementenhal in Gorinchem, op standnummer H124. Bakkersvak is dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap. Bakkers, ijsbereiders, chocolatiers en patissiers komen naar Gorinchem om zich te laten inspireren, te zien, horen en beleven wat er nodig is om toekomstbestendig te worden en blijven in hun vak!

Maak tijdens de beurs kennis met de producten van MplusKASSA. Ontdek de voordelen van ons kassasysteem en de zelfservice producten. Bekijk demo’s van onze producten en stel al je vragen aan onze adviseurs. Kun je niet wachten en ben je benieuwd wat je nog meer van ons kunt verwachten tijdens Bakkersvak? Lees dan vooral verder!


Vergeet je niet aan te melden
Een beurs zonder bezoekers is natuurlijk niet compleet! Wij nodigen je dan ook graag uit om langs te komen voor een demo of een advies gesprek. Meld je hier aan voor Bakkersvak!


Dé ideale kassa voor bakkers en ijssalons 
De baklijst is onmisbaar voor elke bakkerij. Met het kassasysteem van MplusKASSA stel je deze gemakkelijk samen op basis van de geplaatste orders voor de geselecteerde leverperiode. Zet onbeperkt bonnen in de wacht en wissel eenvoudig tussen werknemers. Een ander voordeel van dit kassasysteem, jouw producten staan visueel op kassa snelknoppen en kunnen ook gescand worden! Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij het bakkerij kassasysteem van MplusKASSA. Je hoeft niet meer met verschillende pakketten te werken, alles zit in één kassasoftware pakket. 
 

Ontdek tijdens Bakkersvak de nieuwe producten van MplusKASSA
Naast het kassasysteem heeft MplusKASSA recent nieuwe producten gelanceerd: een bestelwebsite, online handheld en de horeca voorraad module.

Met de bestelwebsite maak jij eenvoudig nieuwe producten aan die ook meteen zichtbaar worden in je webshop. Zo maak je snel een persoonlijke catalogus en kunnen klanten eenvoudig bestellen. Heb jij naast je bakkerij ook een lunchroom of wil je uitbreiden met een lunchroom? Dan kan de online handheld extra hulp bieden. Log in via MplusKASSA Online op je smartphone of tablet en neem eenvoudig bestellingen op. Met de horeca voorraad module voer je snel de actuele dagvoorraad in en hou je voorraadlijsten bij, offline én online. 

Meer weten over de voordelen van de kassa, bestelwebsite, online handheld of horeca voorraad module? En ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Kom langs tijdens Bakkersvak dan laten we je graag alles zien! Wil je alvast meer weten? Klik dan hier!

Blog modulaire maand
Blog modulaire maand

Blog modulaire maand

Vind jouw match in ons modulaire kassasysteem

Stel jouw ideale kassa samen zoals jij dat wil. Door onze modulaire software is er altijd een match voor jouw bedrijf! Voor iedere branche hebben wij een oplossing op maat. Elk bedrijf is anders en daarom is ons kassasysteem flexibel. Zo is er voor elk bedrijf een match. Hoe we dat doen? Dat lees je in deze blog! 


Een modulair kassasysteem, wat is dat? 
Een modulaire opbouw betekent simpel gezegd dat jouw kassa bestaat uit verschillende bouwstenen die jij als klant zelf kunt bepalen. Het complexe zo simpel mogelijk maken: daar houden we van bij MplusKASSA. Door de modulaire opbouw van ons kassasysteem en de keuze uit meer dan 150 koppelingen is er altijd iets dat bij jou past. Door deze verschillende bouwstenen laten onze systemen zich naadloos aanpassen aan iedere bedrijfsorganisatie. Kies alleen de functionaliteiten jij nodig hebt en laat het overbodige weg. 


Vind jouw ideale kassa match in MplusKASSA 
Bij MplusKASSA stel je gemakkelijk je eigen kassa samen. Door de verschillende modules die aan de kassa toegevoegd kunnen worden, vind jij altijd een optie die bij jou past. Onze matchmakers, oftewel ervaren adviseurs, helpen jou graag! Tijdens een adviesgesprek kijken onze matchmakers met jou mee bij ons op kantoor, bij jou op locatie of online. Zij kijken waar jij tegenaan loopt of behoefte aan hebt voor jouw bedrijf. Samen met jou doorlopen zij het hele proces en vinden dankzij ons modulaire kassasysteem altijd een optie die bij jouw bedrijf past. De perfecte match!
 

De modulaire kassa die altijd past bij jouw bedrijf

Heb jij een restaurant, een café of een ander horecabedrijf? 
Misschien is onze Horeca Tafelregistratie module dan wel iets voor jou! Deze module maakt het mogelijk om te kunnen bestellen en afrekenen op een visuele tafelplattegrond. Deze functie van het kassasysteem speelt in op de behoefte van gasten. Zo kan er bijvoorbeeld gesplitst betaald worden. Ook het personeel wordt niet vergeten, door deze module is er meer inzicht en denkt het kassasysteem mee.
 

Heb jij een kledingwinkel, bouwmarkt, boekhandel of een ander retail bedrijf? 
Dan is onze module Voorraadbeheer perfect om alles op orde te krijgen. De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk. Daarnaast is het systeem met deze module in staat om de overzichten van voorraden op peildatum te tonen, en besteladvies te krijgen per leverancier.  
 

Heb jij nou een heel ander bedrijf?
Ook dan heeft MplusKASSA een match voor jou! Heb je interesse in een van deze modules, wil je meer informatie of een adviesgesprek aanvragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Vacature interieurverzorger
Vacature interieurverzorger

Vacature interieurverzorger

Wil jij het interieur verzorgen op een prachtige locatie én onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan is dit de functie voor jou!

Benieuwd wat deze functie anders maakt?
Wil jij zelfstandig werken combineren met onderdeel zijn van een team? Bij MplusKASSA kan dat! Je kunt jouw werktijden flexibel indelen, dus niet alleen buiten kantoortijden. Samen met collega’s kun je lunchen en na werktijd sporten. Bij uitjes ben je natuurlijk ook van de partij, als interieurverzorger bij MplusKASSA ben je echt onderdeel van het team!

Heb je doorgroei wensen voor de toekomst? Dan gaan we hier graag met jou over in gesprek. Zo kijken we samen naar jouw mogelijkheden en talenten.

Onze nieuwe collega
- Heeft een passie voor schoonmaak
- Is beschikbaar tussen de 24 en 28 uur
- Heeft oog voor detail
- Werkt gemotiveerd en zelfstandig
- Is betrouwbaar en punctueel

De pluspunten van jouw nieuwe werkplek:
- Werk op een vaste en moderne locatie
- Informele, open en prettige werksfeer
- Je werkt zelfstandig maar bent toch onderdeel van het team
- Maak gebruik van de fitnessruimte
- Verzorgde en gezellige lunch met collega’s

Solliciteren?
Leuk dat je interesse hebt in de functie! Solliciteer eenvoudig hier.
Let op: we leren jou graag kennen! Op sollicitaties zonder toegevoegde motivatie wordt daarom niet gereageerd. 

Hoe de kiosk zelfservice succesvol maakt
Hoe de kiosk zelfservice succesvol maakt

Hoe de kiosk zelfservice succesvol maakt

Klanten die op elk gewenst moment kunnen bestellen, de perfecte presentatie van je menukaart en kortere wachttijden waarmee je de klanttevredenheid vergroot; de kiosk biedt het allemaal. Twijfel jij nog of een kiosk iets voor jou is? Lees in deze blog de vijf redenen waarom een kiosk in jouw onderneming niet mag ontbreken.
 

Een kiosk creëert aantrekkingskracht
Een kiosk is de perfecte presentatie van jouw menukaart. Een goed ingerichte kiosk stelt je menukaart centraal en geeft je gasten het meest actuele én aantrekkelijke aanbod. 
 

Kortere wachttijden en een grotere klanttevredenheid 
Om van zelfservice een succes te maken, moet de gast centraal staan. Dit doe je door hen de controle te geven en een keuze te bieden. De kiosk zorgt voor kortere wachttijden en vergroot daarmee de klanttevredenheid.
 

De kiosk als oplossing voor personeelstekort
Dankzij de kiosk wordt de veerkracht van je bedrijf vergroot en kan er op elk moment een bestelling geplaatst worden. Personeelstekort kan dankzij de komst van zelfservice professioneel worden opgevangen. 
 

Omzetverhoging door de kiosk
Een medewerker die meerdere vragen stelt, kan al snel in de irritatiezone van een klant belanden. Een kiosk daarentegen kan gemakkelijk meerdere vragen stellen zonder dat een klant het doorheeft. Daarnaast biedt het visuele aspect van de kiosk rust en overzicht. Hierdoor zijn mensen eerder geneigd voor een luxer of extra artikel te gaan wat vervolgens weer zorgt voor een hogere omzet. 

Nieuwsgierig hoe de kiosk er voor jou uit kan zien? Neem vrijblijvend contact op voor een demo!

De voordelen van giftcards
De voordelen van giftcards

De voordelen van giftcards

Klaar voor de feestmaanden met een eigen giftcard

De zomer ligt nog maar net achter ons. De tijd vliegt, en voor je het weet staan de feestmaanden alweer op de stoep. Hoog tijd om eens na te denken over giftcards!

De voordelen van giftcards:
> Je vergroot je klantenkring, je geeft een visitekaartje van jouw zaak mee
> Extra omzet door het verkoop van de giftcard
> Uit onderzoek blijkt dat de besteding vaak kan verdubbelen bij het gebruiken van de giftcard
> Gekoppelde giftcards aan jouw kassa’s besparen tijd en administratieve rompslomp

Met een eigen giftcard heb je de mogelijkheid klanten nog gemakkelijker aan je te binden. Van horeca tot fashion, er is voor iedere ondernemer een professionele cadeaukaart die aansluit bij jouw wensen. Met een gepersonaliseerde cadeaukaart genereer je niet alleen direct omzet maar vergroot je ook nog eens je naamsbekendheid.


Stel je eigen giftcard samen
Stel in een paar stappen je eigen giftcard samen die past bij jouw onderneming. Kies voor uitgebreide koppelingen met speciale spaarprogramma’s of ga voor een MplusKASSA module waarbij je je eigen cadeaupassen kan uitgeven. 

1. Kies je module of koppeling
Voordat je een giftcard kan aanbieden, kies je eerst de module of koppeling die bij jouw onderneming past.


Q1205
Met deze module kun je jouw eigen cadeaupassen (tegoedkaarten) uitgeven zodat klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken. Dit kunnen passen of kaarten zijn met een rfid, barcode of QR-code. Je kunt passen definiëren die eenmalig uitgegeven worden en waarmee alleen betaald kan worden, maar ook passen die later weer opgewaardeerd kunnen worden. De passen/kaarten kunnen eventueel aan een relatie gekoppeld worden.
Klik hier voor meer informatie


MAKS Giftcard
Het cadeaubedrag kan bij MAKS Giftcard door de klant zelf bepaald worden. Op deze manier genereer je direct omzet. Met de Online Widget is het mogelijk om klanten 24/7 te bedienen. Werkt eenvoudig en zonder webshop.
Klik hier voor meer informatie
 

Gifty, de slimme cadeaubon oplossing
Gifty is de complete cadeaubon oplossing voor horeca en retail. Verkoop jouw cadeaukaart digitaal en fysiek via je eigen website, via Gifty.nl én in je zaak. Volledig in jouw huisstijl met bijbehorende verpakking.
Klik hier voor meer informatie


123TCS
TCS streeft naar een optimale ICT dienstverlening met de beste service levels in de branche. Door de gerealiseerde koppeling met MplusKASSA geef je nu gemakkelijk jouw eigen cadeaukaart uit! Daarnaast heeft TCS koppelingen met verschillende payment service providers zodat jouw cadeaukaart ook online kan worden verzilverd in jouw webshop.
Klik hier voor meer informatie
 

Met deze koppelingen kun je zelf bepalen hoe je werkt met giftcards. Elk type heeft zijn eigen eigenschappen zoals de geldigheidsduur, restitutie mogelijkheden, het maximum saldo en het koppelen van de pas aan een relatie. Zo stel je snel en eenvoudig een giftcard samen specifiek gericht op jouw onderneming.


2. Maak een keuze in pasleverancier
Wanneer je een keuze hebt gemaakt tussen de verschillende koppelingen en modules is het tijd om een pasleverancier uit te zoeken. Onderstaande leveranciers bieden niet alleen passen aan, maar ook verpakkingen en hulp bij het vormgeven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de pas in de huisstijl van je onderneming te ontwerpen. 

Just cards
Leverancier van cadeaupassen en klantenpassen met een breed assortiment verpakkingen. Het is mogelijk zelf een ontwerp aan te leveren voor de passen of deze door Just Cards te laten ontwerpen.  
Klik hier voor meer informatie


DCP
Cadeaukaarten en klantenpassen worden bij DCP bedrukt in hun eigen drukkerij. Levert aantrekkelijke cadeauverpakkingen en helpt bij het ontwerpen van je pas. 
Klik hier voor meer informatie


Hulp nodig?
Benieuwd welke koppeling of module het beste bij jouw onderneming past? Adviseurs van MplusKASSA geven graag persoonlijk advies. Dus neem gerust contact op! Bel 058 215 7000 of stuur een mail naar info@mpluskassa.nl.

Top 5 modules voor retail & fashion
Top 5 modules voor retail & fashion

Top 5 modules voor retail & fashion

Top 5 modules voor de retail en fashion kassa

MplusKASSA vooral een kassa voor de horeca? Nee hoor! Oké, onze software is wel heel erg geschikt voor horeca, maar zeker ook voor andere branches zoals retail en fashion! Doordat je jouw kassa zelf kan samenstellen, kies je ook zelf welke functies je wilt gebruiken. We hebben 5 functies van 5 retail en fashion modules onder de loep genomen: 

Fashion
> Beheer artikelen nog uitgebreider
> Maak gebruik van kleur- en maatlijsten
> Pas kledinglabels aan zoals je wilt
> Inzicht in prestaties en voorraden van elke productgroep
> Geef sturing op basis van seizoensbeheer
Lees meer


Klantenbeheer met acties
> Bouw een bestand op met de uitgebreide klantenkaart
> Krijg overzicht per klant met onder meer gekochte producten en aankoopdata.
> Koppel een gepersonaliseerde klantenpas aan het relatiesysteem.
> Laat klanten punten sparen per artikel of omzet. Te verzilveren voor tegoed, korting of cadeaus.
> Door rapportages krijg je inzicht in wat acties opleveren, gespaarde punten en slapende klanten. 
Lees meer


Sales & Acties 
> Kies uit alle denkbare kortingen: groepskortingen, staffelkorting, X voor de prijs van Y,
mixmatch, setprijzen, individuele kortingen of cashkorting.
> Pas korting toe op kortingsgroep, omzetgroep, seizoenscode of leverancier.
> Geef prioriteit aan acties en voorkom zo dubbele kortingen.
> Plan acties en kortingen vooruit 
> Kies voor een duidelijke actieweergave op uw kassabon.
Lees meer


Verkooporders 
> In de backoffice maak je gebruik van uitgebreid ordermanagement.
> Voer snel nieuwe orders in, inclusief afleveradres en contactpersoon.
> Handel orders snel af
> Kies eenvoudig welke betaaloptie bij elke klant hoort: direct betalen of later afrekenen.
> Een onmisbare module als je een webshop wilt koppelen aan jouw kassa.
Lees meer


Voorraadbeheer
> Genereer automatisch barcodes en druk ze af
> Inventariseer en corrigeer eenvoudig de voorraad
> Bekijk voorraadoverzichten op datum, beheer voorraadwaardering.
> Krijg snel inzicht in minimale en maximale voorraad
> Stuur bestellingen sneller naar de leverancier
Lees meer


Stel nu eenvoudig en snel jouw ideale kassa samen. Zo kun je precies kiezen welke functies jij wilt gebruiken.
 Liever eerst advies over wat jij nodig hebt? Neem contact met ons op!

MplusKASSA goes Germany
MplusKASSA goes Germany

MplusKASSA goes Germany

Wij blijven groeien

Na bijna 40 jaar kunnen we al op veel mijlpalen terugkijken. Het ontstaan van onze kassasoftware, het bouwen van het kantoor en de komst van vele nieuwe producten. Nu is het tijd voor de volgende mijlpaal: MplusKASSA goes Germany! 

De juiste match
MplusKASSA is er klaar voor. Het fundament is in Nederland gelegd met onze stabiele en uitgebreide software. We blijven groeien en ontwikkelen. Buurland Duitsland is bijna 9 keer groter dan Nederland, en er liggen nog genoeg kansen voor MplusKASSA. Directeur Jeschurun Bolt over de stap naar Duitsland: “Vergeleken met Duitsland zijn wij hier vooruitstrevender. Wij weten als geen ander automatisering te omarmen. Hier liggen nog veel kansen. Maar we matchen ook op vele vlakken. Dan is het alleen nog een kwestie van een goede aanpak, met vooral de juiste personen op de juiste plek.”

De juiste persoon op de juiste plek is Hannes Kirstein. Hij is met zijn kennis, relaties en meer dan 25 jaar ervaring in de POS branche in Duitsland de geschikte importeur voor MplusKASSA. Achter de schermen is er veel werk verricht, en de kassa is er klaar voor! 

We nemen je graag mee op onze reis naar Duitsland. We trappen af met EuroCIS, een toonaangevende beurs voor retail technologie in Düsseldorf. Hier vind je ons op de stands van HP (Hal 9 / A58 – D59) en Partner Tech (Hal 9 / D21 – D22).

Meer nieuws
Meer nieuws