Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Het complete voorraadbeheer
Centraal in MplusKASSA
Ontdek meer

Jouw voorraad altijd
up-to-date in MplusKASSA

Beheer eenvoudig jouw voorraadstromen, van bestelvoorstel tot levering. Voorraden beheer je centraal. Na een verkoop of retour wordt de voorraad automatisch bijgewerkt. Of je nu werkt met de kassa, kiosk of bestelwebsite. De voorraad van jouw aanbod is altijd up-to-date.

Inzicht en grip
op voorraad

Krijg op ieder moment een totaalbeeld van de voorraad. Begin met het analyseren van de rapportages. Balans en corrigeer de voorraad regelmatig. Zo kun je optimaal bijsturen en krijg je grip op de voorraad.

Slim inkopen met bestelvoorstellen

Laat jouw kassa slim meedenken in het inkoopproces. Is de minimale voorraad bereikt? Dan krijg je een uitgebreid bestelvoorstel om de voorraad bij te werken. Zo houd je jouw voorraad altijd op peil.

Voorraadbeheer
voor filialen

Ontdek nieuwe voorraad functies voor meerdere vestigingen. Verwerk verzendingen naar, en ontvangsten van, andere filialen. En krijg inzicht in de waarden per locatie door uitgebreide rapportages. 

Werk foutloos met
voorraad uitvoeringen

Voor een nauwkeurig voorraadbeheer is het essentieel om inhoud en verpakkingen correct te verwerken. Met MplusKASSA kan dit ook in gewicht en liters. Verkoop bijvoorbeeld een doos wijn, maar reken met hetzelfde gemak een aantal flessen af.

Upgrade met
online voorraad

Combineer voorraadbeheer met MplusKASSA Online en unlock zo de voorraad app. Werk hybride dus waar, wanneer en vooral hoe je wilt. Maak snel inkoopopdrachten aan en voer correcties door. Binnen no-time heb je het complete voorraadbeheer in de hand.

 

Afvinken met de 
to do lijsten

Maak to do lijsten aan met de extra functie in de voorraad app. Scan artikelen en voeg ze toe aan de lijst. De to do’s kun je daarna zowel via de voorraad app als via de kassa oppakken. Verwerk de geselecteerde artikelen in bestellingen, orders en facturen.

 

Actief aanvullen met
de runner app

Vul voorraadlocaties moeiteloos aan met de runner app. De app werkt eenvoudig: de runner krijgt een opdracht en na het afleveren meldt hij dat in de app. Op deze manier grijp je nooit mis, en blijft de voorraad op peil.

Voorraadstromen

MplusKASSA werkt op een uniek level met voorraadstromen. Zo kan er een receptuur hoeveelheid afgeboekt worden op een centrale voorraadlocatie. Dit werkt ideaal in combinatie met bijvoorbeeld tapinstallaties.

Kies jouw manier van voorraadbeheer

Voorraad app
Maak to do lijsten aan met de extra functie in de voorraad app. Scan artikelen en voeg ze toe aan de lijst.
+ Toevoegen
Voorraadbeheer
Handheld
+
QR Barcodescanner
+
Runner App
Vul voorraadlocaties moeiteloos aan met de runner app. De app werkt eenvoudig: de runner krijgt een opdracht en na het afleveren meldt hij dat in de app.
+ Toevoegen
Labelprinter
+

 

 

Stel zelf je ideale kassa samen