Ontdek hoe MplusKASSA voorraadbeheer efficiënt maakt

Ervaar de efficiëntie van een georganiseerd voorraadbeheer. Met MplusKASSA beheer je eenvoudig jouw voorraadstromen, van bestelvoorstel tot levering. Voorraad beheer je niet alleen offline of online, met MplusKASSA werkt jouw complete voorraadbeheer hybride.

Voorraadbeheer voor jouw kassa

Met de voorraadbeheer module worden de voorraden automatisch bijgewerkt. De functies van het voorraadbeheer zijn er om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zoals het direct aanmaken en versturen van inkoopopdrachten. Of het binnenmelden van artikelen bij de levering. Maar ook door middel van bestelvoorstellen. Zo helpt de kassa jou door slim mee te denken.

Upgrade met online voorraadbeheer

Kies voor het beste van beide werelden, offline én online. Door hybride met voorraadbeheer te werken heb jij alle voorraadbeheerfuncties van MplusKASSA binnen handbereik. Krijg waar en wanneer je maar wilt inzicht in de voorraden. Scan met jouw device artikelen direct in het magazijn. De voorraad app legt het complete beheer in jouw handen. Zo creëer jij jouw eigen efficiënte werkwijze!

 

Neem contact op over het beheren van jouw voorraad

Optimale bar voorraad door de Runner app

Misgrijpen achter de bar is verleden tijd met het gestroomlijnde voorraadbeheer van MplusKASSA. Met de Runner app krijgt de runner doelgerichte opdrachten om zo efficiënt mogelijk de voorraad op peil te houden. De app genereert foutloze en actuele bestelvoorstellen. Het proactief bijvullen van de bar voorraden via de slimme runner app creëert rust voor bijvoorbeeld poppodia of grote locaties.

Voorraad functies in jouw kassa

- Na een verkoop of retour wordt de voorraad direct bijgewerkt

- Krijg inzicht in de voorraden, waar en wanneer je wilt

- Toon de vrije voorraad op de snelknoppen

- Koppel jouw kassa en laat de voorraad synchroniseren
 

Meer te weten komen over hoe voorraadbeheer kan helpen? Neem contact op voor advies van experts op gebied van voorraadbeheer en kassasystemen!