Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Maatwerk als standaard
De onweerstaanbare kiosk
Ontdek meer

Onweerstaanbaar
bestellen
met de kiosk

De kiosk heeft een onweerstaanbare superkracht. Voorbijgangers worden aangetrokken door de bewegende beelden. Ontwerp de kiosk in jouw stijl. Zo ervaar je het gevoel van maatwerk, maar dan als standaard.

 

 

De ultieme presentatie
van jouw producten

Ga next level met de productpresentatie. Dit overtuigt en helpt gasten bij hun bestelling. Switchen in stijl en weergave doe je eenvoudig zelf. Zo is de kiosk binnen no-time up to date. Jij houdt de controle!

 

 

 

Verhoog de omzet
tot wel 30%

De gast van nu wil service on demand. Door slimme bijverkoop & up-selling verhoogt de omzet. De kiosk zorgt voor kortere wachttijden en vergroot daarmee de tevredenheid. Plus het bespaart 15% aan kosten!

 

 

Zet het personeel optimaal in

Geef gasten de tijd om hun keuze te maken, zonder een lange wachtrij. De kiosk is altijd beschikbaar en werkt eenvoudig. Het personeel kan zich tegelijkertijd richten op de gastbeleving. Zo helpt de kiosk met tevreden gasten en een efficiënt team.

 

 

 

Jouw gast volgt zijn
bestelling zoals hij dat wil

Combineer de kiosk met keukenmanagement. Zo kunnen gasten hun bestelling volgen via hun smartphone. Of zet narrowcasting schermen in en gebruik de wachttijd direct als promotie voor jouw acties.

 

 

Jouw voorraad altijd
up-to-date in jouw kiosk

De producten van MplusKASSA werken naadloos met elkaar samen. Voor jouw kiosk betekent dit dat je de voorraad op één plek beheert. Zo is de voorraad van jouw aanbod altijd up-to-date.

Lees meer over MplusKASSA Voorraad

 

 

Combineer scannen & selecteren
voor jouw zelfscankassa

Producten scannen, zoeken, selecteren of een mix. Met MplusKASSA kies jij de mogelijkheden voor jouw klanten. Door zijn veelzijdigheid zet je de kiosk ook in als volwaardige zelfscankassa.

 

 

 

Kies jouw kiosk hardware

Groot, klein, en enkel- of dubbelzijdig. Bevestigen aan de muur of juist losstaand. Wat is praktisch in jouw bedrijf? MplusKASSA denkt pro-actief mee. Kies de kleur die past bij jouw huisstijl en maak de kiosk one of a kind.

 

 

Versterk de kiosk
met de klantenkaart

Laat gasten hun klantenkaart of app scannen met de kiosk. Gebruik het voor het spaarsysteem en geef korting. Ontdek nieuwe opties zoals het werken met diëten of het betalen op rekening.

Lees meer over de klantenkaart

 

 

 

Betalen met
PIN of contant

Pinnen of contant betalen, het kan vertrouwd via de kiosk. De bestelzuilen werken met de pinautomaten van CCV, Wordline en Pay. Contante betalingen worden verwerkt door de uitgebreide samenwerking met Cikam, expert in geldverwerking.

 

 

Productfoto's
op locatie

Laat het fotograferen van jouw aanbod over aan MplusKASSA! We komen met onze professionele fotostudio bij jou op locatie. Het optimaal presenteren van jouw menukaart was nog nooit zo eenvoudig.

 

 

Stel jouw ideale kiosk samen

Kiosk software
Onweerstaanbaar bestellen met de kiosk.
+ Toevoegen
Mate Kiosk
Buddy Counter Kiosk
+
Buddy Freestanding Kiosk
+
Stel zelf je ideale kassa samen