Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken

Een platform voor
jouw gast met
de Guest app

De Guest app is het loyalty platform van MplusKASSA. Het voelt als een customized bedrijfsapp. Gebruikers loggen in op hun profiel met aankopen, tegoeden en meer. Minder handelingen voor jou en meer controle voor de gebruiker.

 

 

Een persoonlijk profiel
door de klantenkaart

Combineer de klantenkaart met de Guest app. Gebruikers kunnen zo zelf hun gespaarde punten inzien, gegevens aanpassen en diëten en allergieën opgeven. Wanneer je werkt met facturatie kunnen klanten ook hun facturen bekijken. Met de Guest app heb je het letterlijk in de hand!

 

 

Tegoeden en saldo’s
in de Guest app

Combineer de Guest app met tegoedkaarten van MplusKASSA. Zo kunnen gebruikers zelf hun tegoeden inzien, opwaarderen en eventueel restitutie aanvragen. Dit bespaart jou tijd en geeft de gebruiker extra controle.

 

 

De bestelportal voor zakelijke klanten

 

Door de bestelwebsite te combineren met de guest app van MplusKASSA kunnen relaties inloggen en direct bestellen. Hun gegevens, punten en prijsafspraken worden op deze manier automatisch verwerkt in de bestelwebsite. Handig, voor jouw vaste (zakelijke) klanten!

 

 

Kies jouw loyalty producten

Guest App
De Guest app is het loyalty platform van MplusKASSA. Geschikt voor zowel horeca als retail. Het voelt als een customized bedrijfsapp. Gebruikers loggen in op hun profiel met aankopen, tegoeden en meer. Minder handelingen voor jou en meer controle voor de gebruiker.
+ Toevoegen
Tegoedkaart
Zet tegoedkaarten in als cadeaupas en trek niet alleen nieuwe klanten aan, maar verhoog ook het bestedingsbedrag. Haal omzet naar voren en bevorder zo de cashflow. Of zet de kaart in als interne huispas of ledenpas.
+ Toevoegen
Klantenkaart
Leer jouw klanten beter kennen. Koppel hun aankopen aan de klantenkaart. Kom achter hun voorkeuren en behoeften en zorg zo voor een ervaring die ze niet snel vergeten.
+ Toevoegen

 

 

Stel zelf je ideale kassa samen