03/06/2022 09:23

Vacature C++ Developer

Waarom wij op zoek zijn naar jou
Ons MplusKASSA development team heeft jou, een C++ developer, nodig die ons komt versterken. Ja juist jou zoeken wij, want jij gaat een uitdaging niet uit de weg. Net als voor jouw collega's staat voor jou gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit voorop.
 

Waarom jij op zoek bent naar ons
Je zoekt een werkplek dichtbij huis waar je gewaardeerd wordt en bezig kunt zijn met je passie. Jobhoppen is niks voor jou en bij MplusKASSA zoek je stabiliteit. Met een vast team van zeven programmeurs bouwen aan de toekomst van het bedrijf en het product, dat spreekt je aan. 
 

Kun je alle punten afvinken?
Vereist: 
- Ervaring met Embarcadero C++Builder 

Pre:
- PostgreSql
- Ervaring met Visual Component Library(VCL)
- Gitlab 
- Amazone web Services(AWS)
- C# .NET
- Woonachtig binnen een straal van 50 km om Leeuwarden
 

Dit zijn de pluspunten van jouw nieuwe werkplek:
- Informele en fijne werksfeer
- Waardering voor jouw werk
- Uitzicht op een vaste aanstelling op kort termijn
- Werk in een optimale en moderne werkomgeving
- Maak gebruik van onze fitnessruimte
 

Bedrijfsomschrijving
‘We love making points of sale’, en dat al sinds 1985. Het complexe zo simpel mogelijk maken: daar houden we van. Juist daarom bieden wij het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke kassasysteem op de Nederlandse markt. MplusKASSA is een onderdeel van Bolt.nl BV.

Bij MplusKASSA geloven wij in ons product. Dit begint allemaal bij de kennis en expertise van onze medewerkers. Elke dag bouwen we verder aan de ontwikkeling van het product en het bedrijf. Kwaliteit, nuchterheid, innovatie en eenvoud zijn belangrijk voor ons team. Op deze manier proberen wij het beste uit onszelf én MplusKASSA te halen. 
 

Ja, vertel me meer!
Stuur ons dan jouw CV met een recente foto en het belangrijkste: jouw portfolio. We zijn benieuwd en vinden het leuk jouw werkervaring te zien in plaats van te lezen!