Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz

Jamezz

Hogere gasttevredenheid – lagere werkdruk – geen wachtende gasten – hogere omzet

Dat wil iedere horecaondernemer wel! Jamezz maakt dit voor u mogelijk.

Jamezz is dé bestelapplicatie die uw gasten in de gelegenheid stelt om bestellingen te plaatsen via hun smartphone, tablet, bestelzuil of webshop. Of het nu gaat om het restaurant, het terras of de roomservice, Jamezz kan op allerlei manieren uw personeel ondersteunen.

De gasten kunnen via de meertalige online menukaart direct bestellen én eventueel ook online betalen. De bestellingen worden direct naar uw MplusKASSA-systeem doorgestuurd, zodat het personeel meteen op de hoogte is. De gast hoeft hierdoor niet meer te wachten op het opnemen van de bestelling of het afrekenen én het bedienend personeel wordt enorm ontlast, waardoor zij meer tijd hebben voor de gast.

Jamezz maakt ook voor de ondernemer een wezenlijk verschil. Zo blijkt dat bij vrijwel iedere vestiging waar Jamezz ingezet wordt, de bestelvolumes stijgen en de snelheid per bestelling toeneemt. Daarbij is het zo dat via Jamezz ook automatische upselling kan worden ingesteld in de vorm van suggesties bij iedere bestelling, wat de extra verkoop enorm kan verhogen. Dit leidt tot een hoger rendement waarmee Jamezz zichzelf gemakkelijk terugverdiend.

Jamezz en uw MplusKASSA-systeem sluiten naadloos op elkaar aan. Door deze unieke koppeling kunt u via uw MplusKASSA-systeem wijzigingen doorvoeren die direct door Jamezz worden overgenomen!

Kijk voor meer informatie op www.jamezz.nl/brochure.pdf

Vereisten

  • Q1005 Artikelenbeheer Pro
  • Q1400 Horeca Tafelregistratie
  • Q1470 Afhalen & Bezorgen
  • Q1420 Handheld (vrije werkplek vereist)

Aansluitkosten

€ 425,00

abonnement

€ 100,00 per maand

Dit wordt gekoppeld

Artikelen

Artikel Product
Uiteraard moeten niet alle producten zichtbaar zijn voor de gasten. Het is mogelijk om enkel de producten weer te geven zoals op de papieren menukaart. Ook is het mogelijk om de productnaam aan te passen.
Verkoopprijs Verkoopprijs
Zodra u een product of prijs aanpast in de kassa zal dit mee veranderen in Jamezz.

Vragen & Ondersteuning

Deze koppeling is gebouwd door Jamezz B.V.
Voor ondersteuning, telefonisch via 085 301 3000 - e-mail via info@jamezz.nl

info@jamezz.nl 085 301 3000