Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
MOZO Betalingen

MOZO Betalingen

De gast scant via de smartphone de QR-code en komt op deze manier direct in de digitale horeca omgeving terecht. De bestelling komt automatisch terecht in het MplusKASSA systeem. Vervolgens kan de gast op elk gewenst moment afrekenen of digitaal interactie aangaan met de horecazaak.

Functionaliteit
Bestelsysteem: Mozo maakt naadloos kassakoppelingen met uw huidige systeem, en bied daarbij een eigen bestelsysteem aan. Gasten bestellen wanneer ze willen en hoe vaak ze willen door het scannen van de QR code. Ook te gebruiken voor bezorg en afhaal!

Data analytics: Hoeveel mensen bekijken jullie socials? Welke tafel zet het meeste om en wat is eigenlijk het populairste drankje tijdens de VrijMiBo? Bekijk de statistieken die jou interesseren en krijg meer inzicht in je zaak EN in je gasten!

Betalen: Nooit meer wachten op de rekening! Gasten kunnen wanneer het uitkomt een openstaande rekening betalen, of dit direct doen per bestelling die ze online plaatsen.

Interactie: Communiceer op een leuke en efficiënte manier met jouw gasten. Promoot evenementen en verkoop direct tickets in de Mozo omgeving. Ook kun je gasten op de hoogte stellen van wat speelt door middel van een nieuwsfeed, en vind je gemakkelijk nieuwe collega's door vacatures uit te lichten.

Gamification: Til de ervaring van jouw gasten tot een hoger niveau door middel van digitale spellen en winacties.

Ontwerp op maat: Richt de digitale omgeving precies in zoals jij wilt! Geef Mozo de uitstraling die precies past bij de sfeer waar jouw zaak bekend om staat.

Informeer bij Mozo voor de variabele kosten

Vanaf € 0,00

Dit wordt gekoppeld

Bestellingen op tafel

Beeldmerk-MplusKASSA-Klein Order Logo-MOZO Betalingen Order

Betaling

Logo-MOZO Betalingen Betaling Beeldmerk-MplusKASSA-Klein Betaling

Vragen & ondersteuning

Deze koppeling is gebouwd door MOZO
Voor ondersteuning, telefonisch: 06-81047552, email: info@trymozo.com

info@trymozo.com

Voeg toe