Resengo
Resengo
Resengo
Resengo
Resengo
Resengo
Resengo
Resengo

Resengo

Dankzij Resengo staat jouw gast centraal nog voor die een voet heeft gezet in jouw restaurant. Resengo optimaliseert naadloos je tafelbezetting en gastencommunicatie. Resengo is helemaal aanpasbaar op jouw manier van werken en communiceren. Zo blijft jouw zaak uniek.
Koppel Resengo aan MplusKASSA en haal nog meer uit je data. Dankzij de real time koppeling kan je reserveringen blijven ontvangen. Aanbetalingen, zowel met cadeaubonnen als directe online betalingen, worden direct aan de rekening gekoppeld.
Je krijgt nu écht zicht op de uitgaven per gast. In jouw Resengo backoffice krijg je nu ook steeds toegang tot het kassaticket. Niet alleen koppel je dan reserveringsgegevens aan omzet maar ook worden de feedbacks die je ontvangt van je gasten nog waardevoller worden want je kan vanuit de feedback in je Resengo-backoffice direct doorklikken naar het kassaticket van de gast.

Vereisten

  • Q1200 Klantenbeheer met Acties
  • Q1400 Horeca Tafelregistratie
  • Webhooks module

Synchronisatie

€ 20,00 per maand

Dit wordt gekoppeld

Reserveringen

Aanbetaling Aanbetaling
Aanbetalingen, zowel via cadeaubonnen als online betalingen op reserveringen, worden doorgestuurd naar MplusKASSA en worden dus direct gekoppeld aan de rekening van de gast.
Check-In Check-In
Zodra een reservering in Resengo op aanwezig wordt gezet, wordt er een rekening in MplusKASSA geopend voor die gast op de juiste tafel.
Check-Out Check-Out
Zodra een rekening afgerekend wordt in MplusKASSA wordt de reservering in Resengo als vertrokken gemarkeerd en komt de tafel terug vrij.
Walk-ins Rekeningen
Rekeningen die in MplusKASSA geopend worden zonder dat ze komen uit Resengo worden in Resengo aangemaakt als passant. Zo blijft je tafelbezetting steeds up to date. Voor passanten die eerst in Resengo geregistreerd worden, wordt ook een rekening geopend in MplusKASSA op de juiste tafel.

Gasten

Gast Relatie
Gastenprofielen in Resengo worden gesynchronisaeerd naar de relaties in MplusKASSA. De effectieve spent van de gast wordt eveneens bijgehouden in Resengo.

Vragen & ondersteuning

Deze koppeling is gebouwd door Resengo
Voor ondersteuning, contacteer de resengo helpdesk in jouw resengo-backoffice