Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Facturatie

Facturatie

Q2100

Beheer de facturatie vanuit de kassa. Verstuur direct facturen via e-mail of print ze met een druk op de knop. Voeg uitgebreide informatie toe aan de facturen. Zoals afleveradres, contactpersoon, vervaldatum en koppel direct met orders en offertes.

Verzamelfacturen

Later factureren is via de kassa ook mogelijk. In de backoffice kan er vervolgens een verzamelfactuur gemaakt worden. Meerdere facturen tegelijk versturen? Geen probleem!
 

Inzicht in facturatie

Bekijk het totale overzicht van facturen en filter op status, data en relatie. Met de module is het in een oogopslag helder wanneer er betaald is en welke medewerker de betaling heeft afgehandeld. Sorteer de overzichten op de status van de factuur, dus openstaand of (aan)betaald.  Zo houd jij met MplusKASSA controle op het hele verkoopproces.

Een greep uit de functies

Combineer met

Q2000
Q2000
Offerte

Offerte

Krijg grip op het hele verkoopproces in de kassa. Maak offertes via de backoffice van de kassa. Gebruik bestaande relaties of maak nieuwe aan. Stel de offerte rechtstreeks op uit het artikelbestand en verstuur het direct. In het overzicht zie je de aangemaakte offertes met de bijbehorende status. Zo blijf je op de hoogte van openstaande, geannuleerde en doorgevoerde offertes.

Q2050
Q2050
Verkooporders

Verkooporders

Laat jouw klanten producten bestellen door middel van de verkooporders module. Of dat nu in jouw winkel of webshop is, de verwerking van de orders verloopt soepel. Bekijk nieuwe orders direct in de kassa en houd het overzicht over alle bestellingen. De kassa is ingericht om efficiënt te werken met verkooporders. Aan jou de keuze hoe de bestellingen zichtbaar zijn in het kassascherm.

Voeg toe