Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Fashion

Fashion

Q1600

Maak jouw kassa fashion-proof! Werk in de kassa met het aanslaan van barcodes en werk zo foutloos met de juiste prijs per artikel. Na het aanslaan van een artikel zie je ook de bijbehorende kleur en maat, handig ter bevestiging. 

In de backoffice werk je met productvarianten die je vanaf dezelfde artikelkaart beheert. Zo cluster je alle varianten van hetzelfde product. Bespaar tijd en werk met kleur- en maatlijsten. Je bepaalt zelf welke maten en kleuren er doorgevoerd kunnen worden. Inkoopopdrachten maak je efficiënter aan door alle maten en/of kleuren vanuit één overzicht in te voeren. 

De optimale kassa voor fashion

Maak jouw kassa fashion-proof! Scan barcodes voor foutloze prijsregistratie en zie meteen de kleur en maat van het artikel. In de backoffice beheer je productvarianten vanaf dezelfde artikelkaart, wat een overzichtelijk geheel oplevert. Maak efficiënter inkoopopdrachten door maten en kleuren vanuit één overzicht in te voeren. Bespaar tijd met kleur- en maatlijsten, waarbij je zelf bepaalt welke maten en kleuren doorgevoerd worden. Zo behoud je overzicht en werk je efficiënt in de fashionbranche.

 

 

Een greep uit de functies

Voeg toe