Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Horeca Tafelregistratie

Horeca Tafelregistratie

Q1400

Deze module is onmisbaar voor de horeca. Boek eenvoudig en snel op tafel via visuele plattegronden. Het beheren en aanpassen van tafels wordt een fluitje van een cent. Splitsen, verslepen en overboeken naar een andere tafel. Je doet het allemaal eenvoudig vanuit jouw kassa.

Werk overzichtelijk en bepaal per gerecht de bijbehorende gang. De sortering van de bestelbon wordt hier automatisch op aangepast. In de kassa is het mogelijk om gangen uit te vragen.

Dé gastvrije horeca kassa

Onmisbaar voor een horeca kassasysteem. Zie door middel van de plattegrond precies welke tafel van een nieuw drankje voorzien moet worden. Of toon de tafels in een overzichtelijke lijst. 

De plattegrond is volledig naar eigen wens in te delen,
zowel in 2D als in 3D. 

 

Een eenvoudig kassasysteem in gebruik

Meteen de historie van de tafel overzichtelijk in beeld bij het opnemen van een nieuwe bestelling.

Naam toevoegen, bon splitsen, bereidingswijzes en veranderen van gangen, en dat allemaal op de plek waar je het verwacht bij een kassasysteem voor een restaurant!

 

Breid horeca tafelregistratie uit

Versterk tafelregistratie met handhelds en keukenmanagement van MplusKASSA. Ervaar zo nog meer voordelen zoals een optimale communicatie tussen de bediening en de keuken. 

 

Tafelregistratie geïntegreerd 

Gebruik maken van koppelingen met jouw favoriete management- of reserveringssoftware? Dan kan de tafelregistratie module ingezet worden. Zo kunnen gasten tafels reserveren en aanbetalen, of worden bestellingen van hotelgasten geboekt op hun kamernummer.

 

Iedereen zelf betalen? Geen probleem met MplusKASSA

Plaats een aanbetaling op een tafel, deel het bedrag door het aantal personen, splits een gedeelte van de bon naar een andere tafel of voeg juist twee tafels samen.
Met het kassasysteem van MplusKASSA gewoon standaard!

Een greep uit de functies

Voeg toe