Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
MplusKASSA Pro

MplusKASSA Pro

Q1000

Jouw kassa begint met de Q1000 MplusKASSA Pro! Dit is de basis voor iedere MplusKASSA.
Ervaar optimaal gebruiksgemak en flexibiliteit. Je kunt onder andere afrekenen met een visuele wisselgeld weergave, onbeperkt aantal artikelen invoeren, de kassabon zelf instellen, snelknoppen aanmaken en gemakkelijk rapportages bekijken. 
 

De werkwijze van MplusKASSA is eenvoudig: voeg toe wat je non-stop gebruikt en laat het overbodige weg. Zo creëer je jouw optimale kassa met een supersnel afrekenproces. De flexibiliteit van MplusKASSA zie je overal in terug. Bepaal niet alleen welke functies je gebruikt, maar ook hoe jij jouw kassa instelt.

Foutloos met wisselgeld

Door de visuele weergave van biljetten en munten hoeft niemand meer uit te rekenen wat de klant terugkrijgt. Dit voorkomt het maken van fouten bij het teruggeven van het wisselgeld. De kassa software berekent de meest efficiënte munt- en biljetteruggave.

Betalen via PIN? Nog makkelijker! Door een pinkoppeling stuur je met één druk op de knop het exacte bedrag van de kassa naar het pinapparaat. Soepel, snel en foutloos! 

 

 

 

Flexibel

Met een keus uit ruim 25 modules is er altijd een match. Laat jouw bedrijf zich niet in een hokje stoppen? Perfect! Want door verschillende modules samen te voegen, sluit MplusKASSA altijd naadloos aan bij jouw unieke bedrijf. 
 

Stamkaarten als basis

De flexibiliteit van MplusKASSA zie je overal in terug. Jij bepaalt bijvoorbeeld welke knoppen je gebruikt en hoe de complete schermindeling eruit ziet. Maar ook hoe je werkt met de stamkaarten. Zo creëer je een op maat gemaakte stamkaart voor artikelen, medewerkers en relaties. De velden vind je overal terug in jouw kassa.
 

Rapportages

De data in jouw kassa biedt een schat aan informatie. En het voordeel is dat uitgebreide overzichten standaard zijn in de Q1000 MplusKASSA Pro. Krijg inzicht in de totale financiële prestaties. Bekijk alle ins en outs over de omzetten, marges en winst. Laat zo de kassa data-driven helpen bij het runnen van jouw bedrijf. 


Kostenbesparend

Je betaalt alleen voor de modules die je nodig hebt. Zo laat je het overbodige weg en betaal je simpelweg nooit te veel!

Een greep uit de functies

Voeg toe