Urenregistratie

Urenregistratie

Q1105

Met de module Urenregistratie krijg je grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is. De gewerkte uren van alle medewerkers staan overzichtelijk op een rij. Het is mogelijk om deze module te koppelen aan diverse planningspakketten. Dit draagt bij aan een optimale bedrijfsvoering. Onze appstore met gecertificeerde koppelaars blijft groeien.

 

Exporteer eenvoudig
Lever het juiste urenbestand snel en eenvoudig aan bij uw uitzendbureau.

Gedetailleerd inzicht
Bekijk de gemaakte uren en productiviteit per medewerker tot in detail.

Grip op uren
Meer grip dankzij het totaal urenoverzicht, achteraf te wijzigen door de manager. En mogelijk tot automatische pauze aftrek.

Efficiënt koppelen
Koppel eenvoudig met diverse planningspakketten.

Een greep uit de functies

 • POS

  Inklokken van medewerkers
  Uitklokken van medewerkers
  Pauze van medewerkers
  Inklokken op autorisatie
  Opmerkingen plaatsen bij inklokken
 • Backoffice

  Urenoverzicht
  Achteraf wijzigen van uren
  Benodigd bij diverse personeelsplanningssystemen

Handig in combinatie met

Q1200
Q1200
Klantenbeheer met Acties

Klantenbeheer met Acties

Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen. Klanten kun je laten betalen met tegoeden. Met één druk op de knop heb je een uitgebreid puntenoverzicht en krijg je inzicht in wie jouw slapende klanten zijn. Door de inzichtelijke rapportages weet je exact wat de acties opleveren. 

Q1400
Q1400
Horeca Tafelregistratie

Horeca Tafelregistratie

De module Horeca Tafelregistratie maakt het mogelijk om te kunnen bestellen en af te rekenen op een visuele tafelplattegrond. Dit is volledig geïntegreerd met het keukenmanagement systeem. Dit is zeer praktisch en efficiënt, omdat er zo sneller en eenvoudig gewerkt kan worden. Deze module speelt in op de behoefte van gasten. Bijvoorbeeld het gesplitst betalen en kortere wachttijden. Daarnaast speelt het in op de behoefte van het personeel, doordat zij meer inzicht krijgen en er met hen wordt meegedacht door het kassasysteem.

Q1500
Q1500
Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk. Daarnaast is het systeem met deze module in staat om de overzichten van voorraden op peildatum te tonen, en besteladvies te krijgen per leverancier.