Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Q1500

Krijg grip op de voorraad! Met MplusKASSA beheer je eenvoudig jouw voorraadstromen, van bestelvoorstel tot levering. In de kassa bekijk je direct de actuele voorraden die na een verkoop of retour automatisch worden bijgewerkt. 

Laat jouw kassa slim meedenken en reageer zo efficiënt op de behoeften van klanten. Beheer jouw voorraad hybride en werk waar, wanneer en vooral hoe je wilt met voorraadbeheer.

Bestelvoorstel

Is de door jou ingestelde minimale voorraad bereikt? Dan krijg je een bestelvoorstel om de voorraad bij te werken. Zo helpt de kassa jou een handje door slim mee te denken. 
 

Inzicht in voorraad

Houd het overzicht door rapportages. Analyseer de marges en de verkoopoverzichten. Bekijk de historie per artikelgroep en filiaal. Neem ook een kijkje in het correctie overzicht, om te zien wat er totaal gemint en geplust is. Krijg inzicht in de status van alle inkoopopdrachten en leveringen. Zo kun jij optimaal bijsturen en krijg je grip op de voorraad.

 

Upgrade met de voorraad app

Combineer voorraadbeheer met MplusKASSA Online en maak automatisch gebruik van de voorraad app. Scan artikelen direct in het magazijn en maak snel inkoopopdrachten aan. Voer direct correcties door en registreer de inkoopleveringen en dagvoorraden.

De voorraad app denkt slim en dynamisch met jou mee. Wanneer je dubbele artikelen scant, krijg je proactief een melding. Zo krijg jij binnen no-time het complete voorraadbeheer in de hand.

Een greep uit de functies

Voeg toe