Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
5 onmisbare koppelingen voor jouw kassasysteem

5 onmisbare koppelingen voor jouw kassasysteem

In het hart van elke succesvolle winkel, restaurant of bedrijf met een fysieke locatie staat een goed functionerend kassasysteem. Maar wat maakt een kassasysteem echt krachtig? Het antwoord ligt in de koppelingen die het mogelijk maken om naadloos te integreren met andere essentiële tools en platforms. In dit artikel duiken we dieper in op vijf belangrijke koppelingen die jouw kassasysteem naar een hoger niveau tillen. Van financiële koppelingen tot aan bestelkoppelingen, ontdek hoe deze slimme verbindingen jouw bedrijf helpen om efficiënter te opereren, ongeacht de branche waarin je werkzaam bent.

Het belang van slimme koppelingen voor jouw onderneming

Een goed kassasysteem is de spil waar alles om draait. Of je nu een boetiek runt of een drukke eetgelegenheid beheert, het hebben van het beste kassasysteem is essentieel om jouw bedrijfsvoering soepel te laten verlopen. Maar wat maakt een kassasysteem echt sterk en functioneel? De mogelijkheid tot integratie met andere systemen en platforms met behulp van slimme koppelingen.

Verschillende branches hebben verschillende behoeften als het gaat om hun kassasystemen. Wat voor een kledingwinkel werkt, is mogelijk niet geschikt voor een restaurant of een bouwmarkt. Daarom is het belangrijk om een kassasysteem te hebben dat flexibel genoeg is om aan de unieke eisen van verschillende branches te voldoen. Dit is waar koppelingen van onschatbare waarde worden. 

Wij begrijpen de diverse behoeften van verschillende branches en bieden daarom zelf samen te stellen kassasystemen voor verschillende bedrijfssectoren. Met een breed scala aan functionaliteiten, zoals voorraadbeheer, personeelsplanning, klantloyaliteit en rapportage, helpen wij verschillende bedrijven in verschillende branches om de efficiëntie te verbeteren en groei te stimuleren.

Voor bedrijven met meerdere vestigingen is het hebben van een geïntegreerd kassasysteem van cruciaal belang. Door koppelingen te gebruiken die met meerdere vestigingen kunnen synchroniseren, kunnen bedrijven een perfecte ervaring bieden aan hun klanten, ongeacht waar ze zich bevinden. Hieronder benoemen we vijf belangrijke koppelingen die jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. 

CCV pinkoppeling

Heb je wel eens geworsteld met het uitvoeren van transacties in jouw winkel? De CCV pinkoppeling biedt de perfecte oplossing. Met deze koppeling integreer je moeiteloos jouw kassasysteem met het CCV betaalplatform, waardoor je een veilige betaalervaring kunt bieden aan jouw klanten. Of je nu actief bent in de retail, horeca of een andere branche, een CCV pinkoppeling zorgt ervoor dat jouw kassa soepel draait en je geen transactie mist. Wij werken nauw samen met verschillende dealers die jou kunnen ontzorgen op het gebied van pinapparatuur en kassasystemen. Uiteraard is contactloos pinnen standaard!

Exact Online koppeling

Stel je voor dat je alle financiële gegevens en voorraadbeheer van jouw winkel moeiteloos kunt synchroniseren met je kassa. Met de Exact Online Koppeling is dit mogelijk. Of je nu één vestiging hebt of meerdere locaties beheert, deze koppeling biedt een naadloze integratie met het Exact Online platform, waardoor je altijd een nauwkeurig overzicht hebt van jouw bedrijfsprestaties. Met de mogelijkheid om eenvoudig transacties te verwerken en voorraden bij te houden, is deze koppeling een gamechanger voor elke ondernemer die efficiëntie en controle belangrijk vindt.

Cikam koppeling

Een andere waardevolle koppeling die het vermelden waard is, is de integratie met Cikam. Als pionier op het gebied van cash management-oplossingen biedt Cikam geavanceerde technologieën voor het beheren van contante transacties. Door te integreren met jouw kassasysteem stelt Cikam bedrijven in staat om het cashproces te stroomlijnen, de nauwkeurigheid te verbeteren en de veiligheid te vergroten. Met realtime inzicht in contante transacties kunnen ondernemers beter grip houden op hun financiën en operationele efficiëntie maximaliseren.

De Cikam Easy Cash systemen hebben de volgende voordelen:
1. Geen “open geld” meer
2. Veilig in de kluis
3. Niet meer tellen
4. Geen kasverschillen meer
5. Hygiënisch

Shiftbase koppeling

Een belangrijke koppeling die veel toegevoegde waarde biedt aan jouw kassasysteem, is de integratie met Shiftbase. Shiftbase is een veelzijdig platform voor personeelsplanning, urenregistratie en HR-management. Door deze koppeling te integreren met jouw kassasysteem kan de personeelsplanning van jouw bedrijf naadloos worden afgestemd op de verkoop- en operationele activiteiten. Medewerkers kunnen eenvoudig hun gewerkte uren registreren en managers hebben real-time inzicht in de personeelsbezetting en arbeidskosten. De koppeling met Shiftbase optimaliseert niet alleen de personeelsplanning, maar draagt ook bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering en betere controle over de arbeidskosten.

WooCommerce koppeling

De MplusKASSA WooCommerce-koppeling gaat veel verder dan alleen de basisintegratie. Al sinds 2011 hebben wij meer dan 300 WooCommerce-webshops gekoppeld! Onze MplusKASSA WooCommerce-koppeling, ontwikkeld door MplusWebshops, is niet alleen de meest verkochte maar ook de meest uitgebreide in zijn soort. Wij koppelen niet alleen de essentiële velden zoals voorraad en prijs, maar bieden ook ondersteuning voor een breed scala aan functies, waaronder:

- Alle standaard WordPress-postvelden en metadata.
- Productattributen en eigenschappen.
- Taxonomieën en termen zoals merken en tags.
- Verzendkosten en verzendklassen.
- Mogelijkheid tot nabestelling.
- Integratie van spaarpunten, cadeaubonnen, en meer.

Ontdek al onze beschikbare koppelingen

Je hebt nu ontdekt hoe belangrijk het is om voor jouw bedrijf het beste kassasystemen samen te stellen die past bij de behoeften van jouw bedrijf. Met de juiste koppelingen ben je in staat om jouw administratie efficiënt te beheren en jouw bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen. Wij stellen graag jouw ideale kassa samen! Verken alle opties door op de knop linksboven te klikken!

Stel zelf je ideale kassa samen