Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Meld je aan en kom langs

MplusKASSA op Bakkersvak en IJs-vak

5, 6 & 7 maart 2023 staan wij op Bakkersvak. Je vindt ons in de evenementenhal in Gorinchem, op standnummer H124. Bakkersvak is dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap. Bakkers, ijsbereiders, chocolatiers en patissiers komen naar Gorinchem om zich te laten inspireren, te zien, horen en beleven wat er nodig is om toekomstbestendig te worden en blijven in hun vak!

Maak tijdens de beurs kennis met de producten van MplusKASSA. Ontdek de voordelen van ons kassasysteem en de zelfservice producten. Bekijk demo’s van onze producten en stel al je vragen aan onze adviseurs. Kun je niet wachten en ben je benieuwd wat je nog meer van ons kunt verwachten tijdens Bakkersvak? Lees dan vooral verder!


Vergeet je niet aan te melden
Een beurs zonder bezoekers is natuurlijk niet compleet! Wij nodigen je dan ook graag uit om langs te komen voor een demo of een advies gesprek. Meld je hier aan voor Bakkersvak!


Dé ideale kassa voor bakkers en ijssalons 
De baklijst is onmisbaar voor elke bakkerij. Met het kassasysteem van MplusKASSA stel je deze gemakkelijk samen op basis van de geplaatste orders voor de geselecteerde leverperiode. Zet onbeperkt bonnen in de wacht en wissel eenvoudig tussen werknemers. Een ander voordeel van dit kassasysteem, jouw producten staan visueel op kassa snelknoppen en kunnen ook gescand worden! Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij het bakkerij kassasysteem van MplusKASSA. Je hoeft niet meer met verschillende pakketten te werken, alles zit in één kassasoftware pakket. 
 

Ontdek tijdens Bakkersvak de nieuwe producten van MplusKASSA
Naast het kassasysteem heeft MplusKASSA recent nieuwe producten gelanceerd: een bestelwebsite, online handheld en de horeca voorraad module.

Met de bestelwebsite maak jij eenvoudig nieuwe producten aan die ook meteen zichtbaar worden in je webshop. Zo maak je snel een persoonlijke catalogus en kunnen klanten eenvoudig bestellen. Heb jij naast je bakkerij ook een lunchroom of wil je uitbreiden met een lunchroom? Dan kan de online handheld extra hulp bieden. Log in via MplusKASSA Online op je smartphone of tablet en neem eenvoudig bestellingen op. Met de horeca voorraad module voer je snel de actuele dagvoorraad in en hou je voorraadlijsten bij, offline én online. 

Meer weten over de voordelen van de kassa, bestelwebsite, online handheld of horeca voorraad module? En ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Kom langs tijdens Bakkersvak dan laten we je graag alles zien! Wil je alvast meer weten? Klik dan hier!

Stel zelf je ideale kassa samen