Blog modulaire maand

Vind jouw match in ons modulaire kassasysteem

Stel jouw ideale kassa samen zoals jij dat wil. Door onze modulaire software is er altijd een match voor jouw bedrijf! Voor iedere branche hebben wij een oplossing op maat. Elk bedrijf is anders en daarom is ons kassasysteem flexibel. Zo is er voor elk bedrijf een match. Hoe we dat doen? Dat lees je in deze blog! 


Een modulair kassasysteem, wat is dat? 
Een modulaire opbouw betekent simpel gezegd dat jouw kassa bestaat uit verschillende bouwstenen die jij als klant zelf kunt bepalen. Het complexe zo simpel mogelijk maken: daar houden we van bij MplusKASSA. Door de modulaire opbouw van ons kassasysteem en de keuze uit meer dan 150 koppelingen is er altijd iets dat bij jou past. Door deze verschillende bouwstenen laten onze systemen zich naadloos aanpassen aan iedere bedrijfsorganisatie. Kies alleen de functionaliteiten jij nodig hebt en laat het overbodige weg. 


Vind jouw ideale kassa match in MplusKASSA 
Bij MplusKASSA stel je gemakkelijk je eigen kassa samen. Door de verschillende modules die aan de kassa toegevoegd kunnen worden, vind jij altijd een optie die bij jou past. Onze matchmakers, oftewel ervaren adviseurs, helpen jou graag! Tijdens een adviesgesprek kijken onze matchmakers met jou mee bij ons op kantoor, bij jou op locatie of online. Zij kijken waar jij tegenaan loopt of behoefte aan hebt voor jouw bedrijf. Samen met jou doorlopen zij het hele proces en vinden dankzij ons modulaire kassasysteem altijd een optie die bij jouw bedrijf past. De perfecte match!
 

De modulaire kassa die altijd past bij jouw bedrijf

Heb jij een restaurant, een café of een ander horecabedrijf? 
Misschien is onze Horeca Tafelregistratie module dan wel iets voor jou! Deze module maakt het mogelijk om te kunnen bestellen en afrekenen op een visuele tafelplattegrond. Deze functie van het kassasysteem speelt in op de behoefte van gasten. Zo kan er bijvoorbeeld gesplitst betaald worden. Ook het personeel wordt niet vergeten, door deze module is er meer inzicht en denkt het kassasysteem mee.
 

Heb jij een kledingwinkel, bouwmarkt, boekhandel of een ander retail bedrijf? 
Dan is onze module Voorraadbeheer perfect om alles op orde te krijgen. De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk. Daarnaast is het systeem met deze module in staat om de overzichten van voorraden op peildatum te tonen, en besteladvies te krijgen per leverancier.  
 

Heb jij nou een heel ander bedrijf?
Ook dan heeft MplusKASSA een match voor jou! Heb je interesse in een van deze modules, wil je meer informatie of een adviesgesprek aanvragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!