Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Zomer maand blog

Jouw kassa helemaal zomerproof 

De drukte van het zomerseizoen is losgebarsten. Efficiëntie staat voorop om het jezelf én je personeel zo makkelijk mogelijk te maken. Lees in deze blog hoe jij jouw horeca kassa zomerproof maakt. Je krijgt tips over snelknoppen en efficiënt werken, met een handige checklist!
 

Alles up-to-date 
Om het jouw horeca personeel zo gemakkelijk mogelijk te maken deze zomer, geven wij handige tips om jouw kassa helemaal up-to-date te maken! 

Wat houdt dat dan precies in, de kassa zomerproof maken? Zorg er bijvoorbeeld voor dat de producten nog juist in het kassasysteem staan. Verkoop je nog wel alle producten of serveer je nog wel echt alle gerechten? Check ze en schoon ze zo nodig op. Vergeet ook je seizoensproducten en hardlopers niet. Je kunt deze gemakkelijk toevoegen aan de snelknoppen in jouw kassa. 

Ook het checken van de bereidingswijzen kan handig zijn. Een tip: voeg bijvoorbeeld thee smaken toe als bereidingswijze, zo kun je snel de juiste vinden! Voor de horeca is de dagvoorraad module een handige toevoeging om extra werk en teleurstellingen te voorkomen. Zo weet je altijd wat je nog op voorraad hebt. 

 

Check, check, dubbelcheck 
Heb jij naast jouw kassasysteem ook handhelds of de QR app van MplusKASSA? Dan hebben wij hieronder een korte checklist: 

1. Functioneert jouw handheld overal, dus heb je ook op het terras bereik?
Zo niet: Wi-Fi versterkers kunnen hierbij helpen!
 

2. Zijn de foto’s van je producten aanwezig in de QR app of Handheld?
Zo niet: maak zelf nieuwe foto’s, bijvoorbeeld met een smartphone. Vergeet niet de achtergrond te verwijderen met bijvoorbeeld een handige gratis website. Liever professioneel aanpakken? Maak dan gebruik van onze fotobox oplossing. 
 

3. Maak je al gebruik van upselling?
Zo niet: voeg dan bijverkoop opties toe aan artikelen. 


4. Staan de hardlopers en seizoensproducten op een logische plek?
Hulp nodig bij de schermindeling? Wij helpen je graag!


5. Zijn je producten up-to-date en klopt de voorraad?
 

6. Is de sortering van bestellingen logisch?
Zo niet: werk dan efficiënter door de sortering aan te passen voor de bar en/of de keuken.
 

Heb je alles gecheckt? Super! Door deze simpele check-up zorg jij ervoor dat alles optimaal werkt voor een succesvol seizoen. Kun je nog wat hulp gebruiken? Neem dan contact op!
 

Efficiëntie op jouw terras 
Maak je nog geen gebruik van hulpmiddelen? Ontdek ze dan deze zomer! Profiteer van de ideale ondersteuning op jouw terras. Richt de QR app in zoals jij dat wil. Kies er bijvoorbeeld voor om alleen de drankjes toe te voegen in de QR bestel app, of gebruik het alleen op het terras.

Naast de QR app, is ook de handheld een goede hulp voor het zomerseizoen. Spring op drukke momenten gemakkelijk bij met je smartphone of tablet. Ook hier kun je de bijverkoop instellen als je geheugensteuntje voor de bediening. Benieuwd of deze producten iets voor jou kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stel zelf je ideale kassa samen