Blurring

Blurring
Ooit gehoord van ‘blurring’? De specialisten van MplusKASSA zien het steeds vaker. Geen idee wat het inhoudt, of hoe je erop in kan spelen door automatisering? We leggen je het graag uit in deze blog over blurring. 

Waar, wanneer, wat en hoe: de consumenten van nu bepalen het allemaal zelf. Ze schakelen de hele dag tussen werk en ontspannen. Zo kan de laptop opengeklapt worden voor werk in een café of worden er cocktails en espresso’s gedronken in een schoenenzaak. Het kan allemaal, want de grenzen vervagen. ‘Blurring’ zie je steeds meer en het biedt verrassende mogelijkheden. Zo kan een hotelketen een eigen supermarkt openen, de bakker bereid zijn eigen belegde broodjes in de lunchroom, koffiezaken dienen als kantoor voor zzp’ers, en winkels lijken op gezellige cafés. 

Flexibele en dynamische automatisering
Door het combineren van meerdere bedrijfsconcepten kun je beter inspelen op de behoefte van je doelgroep. Zij zijn namelijk steeds meer op zoek naar gemakkelijkere, nieuwe of snelle opties. In hokjes denken doen we dus niet meer, dan is het wel belangrijk dat de automatisering met je meebeweegt en daartoe in staat is. Met de meest flexibele en dynamische kassasoftware van MplusKASSA kan je elk hokje overstijgen en alle denkbare combinaties maken.

Voorbeelden
Goede voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Everything Sweet en De Beeldentuin. Everything Sweet is uitgegroeid van kleine chocolaterie naar chocolaterie mét koffiezaak en terras. De Beeldentuin in Garderen is nog zo’n voorbeeld. Hier verkopen ze tuindecoratie, organiseren ze ieder jaar een zandsculpturenfestijn én hebben ze een lunchroom. Het personeel wisselt van de ene werkplek naar de ander, en daarom is het prettig als alles hetzelfde werkt en toch is afgestemd op de gewenste functionaliteiten! Benieuwd hoe we van jouw concept ook een succesverhaal kunnen maken? We helpen je graag!