De voordelen van giftcards

Klaar voor de feestmaanden met een eigen giftcard

De zomer ligt nog maar net achter ons. De tijd vliegt, en voor je het weet staan de feestmaanden alweer op de stoep. Hoog tijd om eens na te denken over giftcards!

De voordelen van giftcards:
> Je vergroot je klantenkring, je geeft een visitekaartje van jouw zaak mee
> Extra omzet door het verkoop van de giftcard
> Uit onderzoek blijkt dat de besteding vaak kan verdubbelen bij het gebruiken van de giftcard
> Gekoppelde giftcards aan jouw kassa’s besparen tijd en administratieve rompslomp

Met een eigen giftcard heb je de mogelijkheid klanten nog gemakkelijker aan je te binden. Van horeca tot fashion, er is voor iedere ondernemer een professionele cadeaukaart die aansluit bij jouw wensen. Met een gepersonaliseerde cadeaukaart genereer je niet alleen direct omzet maar vergroot je ook nog eens je naamsbekendheid.


Stel je eigen giftcard samen
Stel in een paar stappen je eigen giftcard samen die past bij jouw onderneming. Kies voor uitgebreide koppelingen met speciale spaarprogramma’s of ga voor een MplusKASSA module waarbij je je eigen cadeaupassen kan uitgeven. 

1. Kies je module of koppeling
Voordat je een giftcard kan aanbieden, kies je eerst de module of koppeling die bij jouw onderneming past.


Q1205
Met deze module kun je jouw eigen cadeaupassen (tegoedkaarten) uitgeven zodat klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken. Dit kunnen passen of kaarten zijn met een rfid, barcode of QR-code. Je kunt passen definiëren die eenmalig uitgegeven worden en waarmee alleen betaald kan worden, maar ook passen die later weer opgewaardeerd kunnen worden. De passen/kaarten kunnen eventueel aan een relatie gekoppeld worden.
Klik hier voor meer informatie


MAKS Giftcard
Het cadeaubedrag kan bij MAKS Giftcard door de klant zelf bepaald worden. Op deze manier genereer je direct omzet. Met de Online Widget is het mogelijk om klanten 24/7 te bedienen. Werkt eenvoudig en zonder webshop.
Klik hier voor meer informatie
 

Gifty, de slimme cadeaubon oplossing
Gifty is de complete cadeaubon oplossing voor horeca en retail. Verkoop jouw cadeaukaart digitaal en fysiek via je eigen website, via Gifty.nl én in je zaak. Volledig in jouw huisstijl met bijbehorende verpakking.
Klik hier voor meer informatie


123TCS
TCS streeft naar een optimale ICT dienstverlening met de beste service levels in de branche. Door de gerealiseerde koppeling met MplusKASSA geef je nu gemakkelijk jouw eigen cadeaukaart uit! Daarnaast heeft TCS koppelingen met verschillende payment service providers zodat jouw cadeaukaart ook online kan worden verzilverd in jouw webshop.
Klik hier voor meer informatie
 

Met deze koppelingen kun je zelf bepalen hoe je werkt met giftcards. Elk type heeft zijn eigen eigenschappen zoals de geldigheidsduur, restitutie mogelijkheden, het maximum saldo en het koppelen van de pas aan een relatie. Zo stel je snel en eenvoudig een giftcard samen specifiek gericht op jouw onderneming.


2. Maak een keuze in pasleverancier
Wanneer je een keuze hebt gemaakt tussen de verschillende koppelingen en modules is het tijd om een pasleverancier uit te zoeken. Onderstaande leveranciers bieden niet alleen passen aan, maar ook verpakkingen en hulp bij het vormgeven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de pas in de huisstijl van je onderneming te ontwerpen. 

Just cards
Leverancier van cadeaupassen en klantenpassen met een breed assortiment verpakkingen. Het is mogelijk zelf een ontwerp aan te leveren voor de passen of deze door Just Cards te laten ontwerpen.  
Klik hier voor meer informatie


DCP
Cadeaukaarten en klantenpassen worden bij DCP bedrukt in hun eigen drukkerij. Levert aantrekkelijke cadeauverpakkingen en helpt bij het ontwerpen van je pas. 
Klik hier voor meer informatie


Hulp nodig?
Benieuwd welke koppeling of module het beste bij jouw onderneming past? Adviseurs van MplusKASSA geven graag persoonlijk advies. Dus neem gerust contact op! Bel 058 215 7000 of stuur een mail naar info@mpluskassa.nl.