Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Dit zijn de foodtrends van 2024

Dit zijn de foodtrends van 2024

Ben je klaar om een culinaire reis te maken naar de grenzen van smaak en innovatie? Terwijl we afscheid nemen van traditionele gerechten, verwelkomen we met open armen de opkomst van nieuwe trends in het culinaire landschap. Van vegetarische lekkernijen tot exotische eetculturen en de opkomst van onbewerkt eten, er is geen tekort aan vernieuwing in de keuken. Dus trek je schort aan en laat je verrassen door de heerlijke ontwikkelingen die het komende jaar te bieden heeft!

Vegetarische gerechten

Als je de laatste tijd om je heen hebt gekeken in de culinaire wereld, heb je vast gemerkt dat vegetarische gerechten een serieuze opmars maken. En niet zomaar de gebruikelijke groenten op een bordje. Nee, we hebben het over nieuwe smaken die je smaakpapillen doen prikkelen. Het lijkt erop dat het stukje vlees steeds vaker een bijrol krijgt, terwijl groenten en plantaardige eiwitten de hoofdrol spelen. Het komende jaar kunnen we een nog grotere diversiteit aan vegetarische gerechten verwachten, met innovatieve ingrediënten en verrassende combinaties die zelfs de grootste vleesliefhebbers zullen overtuigen.

Ontdekken van verschillende eetculturen

Heb je het afgelopen jaar ook gemerkt hoe onze eetgewoonten zijn geëvolueerd? Nieuwe food trends lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten, en een van de meest opvallende ontwikkelingen is de groeiende interesse in verschillende eetculturen. Het is alsof we een culinaire ontdekkingsreis maken, waarbij we de lekkerste recepten uit alle hoeken van de wereld proeven. Van de exotische smaken van onbekende keukens tot de vertrouwde gerechten die een moderne twist hebben gekregen, we zien het allemaal op de markt komen.

Quiet luxury

Heb je al gehoord van de opkomende foodtrend genaamd "quiet luxury"? Het draait allemaal om het vinden van alternatieven voor traditionele luxe ingrediënten, met een focus op duurzaamheid en welzijn. Denk aan eenvoudige maar verfijnde gerechten, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die zowel goed zijn voor jou als voor de planeet. Ontdek een nieuwe manier van genieten van voedsel, waarbij je niet alleen je smaakpapillen verwent, maar ook je geweten.

Onbewerkte ingrediënten

Onbewerkt eten staat in de schijnwerpers als een van de meest nieuwe ontwikkelingen in de culinaire wereld. Je ziet steeds vaker dat restaurants hun eten lokaal inslaan, of zelfs bepaalde ingrediënten zelf telen. Het combineert de kern van nieuwe trends met een focus op biodiversiteit en creativiteit. Vergeet de overdreven bewerkte voedingsmiddelen en omarm de puurheid van verse, onbewerkte ingrediënten. Het is alsof je de natuur rechtstreeks op je bord gebracht wordt!

Bij MplusKASSA begrijpen we het belang van innovatie en kwaliteit in de culinaire wereld. Daarom bieden we producten en diensten die perfect aansluiten bij deze opkomende foodtrends. Van geavanceerde kassasystemen die het beheer van jouw restaurant vereenvoudigen tot op maat gemaakte oplossingen voor voorraadbeheer en keukenmanagement, we staan klaar om jouw culinaire avontuur te ondersteunen. Ontdek vandaag nog hoe wij jou kunnen helpen om jouw restaurant naar nieuwe hoogten te brengen!

Stel zelf je ideale kassa samen