Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Gastvrij Rotterdam: start van het beursseizoen!

Gastvrij Rotterdam: start van het beursseizoen!

Nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe producten ontdekken en er weer eens samen op uit. Dit heeft Gastvrij Rotterdam jou allemaal te bieden. Wat hebben we er met zijn allen naar uitgekeken om weer een live evenement te bezoeken en wat is het fijn dat dit weer op een ‘normale’ manier door kan gaan. Iedereen weet inmiddels dat het normaal van nu morgen weer totaal anders kan zijn, maar een ding is zeker: Als ondernemer of manager in de horeca mag jij Gastvrij Rotterdam, dat plaatsvindt op 20, 21 en 22 september niet missen!

Dé horecavakbeurs
Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Samen met honderden andere exposanten verwelkomen wij jou graag in de beurshallen van Rotterdam Ahoy. Hier wordt een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector gegeven. Bovendien kan je hier genieten van een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. 

Advies op maat
Wij verwelkomen jou graag bij stand 3.207. Hier staan wij samen met onze dealers (STN Kassasystemen, Leza Horeca & Winkel management en Kassanet Pieterse) klaar om jou advies te geven. Ze geven je graag een demo, kunnen je de nieuwste functies laten zien, of advies op maat geven.

QR bestelapp, bestelzuilen en de online omgeving
Test onze QR bestelapp of bekijk de bestelzuilen. Verder kan je een kijkje nemen in de online omgeving van MplusKASSA. Hiermee kan jij jouw data slimmer inzetten waardoor je waardevolle inzichten in data verkrijgt. Zo zie je eenvoudige rapportages van de resultaten op alle gewenste en gesorteerde niveaus. 

Gratis toegangsbewijzen
Dus ben jij ondernemer of manager in de horeca? Dan mag je niet ontbreken op dit jaarlijkse gastronomische platform in Rotterdam Ahoy. Bovendien kun je via ons een persoonlijke registratiecode ontvangen waarmee je een gratis toegangsbewijs krijgt. Dan ben je helemaal klaar om de eerste beurs van dit jaar bij te wonen! 

Klik hier om jouw gratis toegangskaartje te bemachtigen. 

Stel zelf je ideale kassa samen