Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Gemak dient de mens

De concurrentie binnen de horeca is groot en je moet dus onderscheidend zijn in een zee van keus. De gast kan immers maar één keer zijn geld uitgeven. Onderscheidend vermogen kost wel weer tijd en energie, en die kun je overhouden door de juiste automatisering. Klinkt logisch toch? Onze specialisten geven je graag advies en helpen je van A tot Z met de juiste automatiseringsoplossing. In deze blog draait het allemaal om gemak voor de gast!

Fast (good) food
Ooit leek het een lastige combinatie: snel en makkelijk maar ook kwaliteit en gezond. Het past wel perfect in de drukke levens van een groot deel consumenten. Het fast food concept is natuurlijk al lang bekend, maar dit verschuift steeds verder naar het fast good food.

Verschuiving aanbod
Het aanbod op bestelapps wordt niet alleen meer gedomineerd door de snackbars en kebabzaken. Zij hebben er concurrentie bij gekregen van restaurants en bistro’s die hun verse maaltijden aanbieden. Maar de vraag naar eenvoud is niet alleen terug te zien in de onverminderde populariteit van bezorgdiensten. Er vindt namelijk ook een verschuiving plaats van veel fine dining restaurant naar meer casual dining concepten.

Optimaal proces
Tijd is én blijft kostbaar voor de consument. Hier valt als ondernemer goed op in te spelen door het koppelen van een webshop of bestelapp aan de kassa. Op deze manier kan er een eenvoudig begin worden gemaakt met het bestellen en bezorgen. Daarnaast kunnen er bestelzuilen, handhelds en keukenschermen ingezet worden om voor een snel bestelproces te zorgen waardoor de gast een optimale beleving krijgt.

Persoonlijk het beste advies voor jouw horecaonderneming? Neem contact met ons op dan helpen onze specialisten je graag verder.

 

Stel zelf je ideale kassa samen