Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Het ideale kassasysteem voor de zorgbranche

Een efficiënt kassasysteem is essentieel voor elke zorginstelling die haar financiële processen wil stroomlijnen en de dienstverlening aan patiënten wil verbeteren. Een goed kassasysteem is nodig om deze doelen te bereiken. Zo’n kassasysteem moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook naadloos integreren met voorraadbeheer en uitgebreide rapportagemogelijkheden bieden. Van online oplossingen tot mobiele applicaties en fysieke kassa’s, verschillende systemen zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van zorginstellingen te voldoen. In dit artikel verkennen we de belangrijkste kenmerken, voordelen en overwegingen bij het kiezen van het juiste kassasysteem voor uw zorginstelling, met een focus op MplusKASSA als een prominente oplossing in deze sector.

Wat maakt het ideale kassasysteem voor de zorgbranche?

Als werkgever in de zorgbranche zoek je naar het ideale kassasysteem dat naadloos aansluit bij de behoeften van jouw instelling. Een ideale zorgkassa moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook uitgebreide functionaliteiten bieden die specifiek zijn afgestemd op de zorgsector.

Het gebruiksvriendelijke aspect van een kassasysteem is cruciaal, zodat je personeel snel kan leren hoe ze transacties moeten verwerken zonder tijdrovende handelingen. Denk hierbij aan automatische pop-ups die belangrijke informatie tonen tijdens het afrekenen.

Een goed kassasysteem biedt overzichtelijke rapportages die inzicht geven in de verkoopcijfers en voorraadbeheer, wat essentieel is voor iedere zorginstelling. Daarnaast moet het systeem flexibel genoeg zijn om te koppelen met andere systemen, zoals boekhoudprogramma’s en personeelsplanning tools, om de productiviteit te verhogen en de controle te verbeteren.

MplusKASSA gaat nog verder met zijn module voor ingrediënten beheer, een krachtige functie die speciaal is ontworpen voor de zorgsector. Deze module maakt het eenvoudig om ingrediënten bij te houden voor bijvoorbeeld maaltijdservices binnen zorginstellingen, waardoor nauwkeurig voorraadbeheer mogelijk is en kosten worden geoptimaliseerd.

Een zorgkassa moet niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook schaalbaar zijn voor toekomstige groei en ontwikkelingen binnen de branche. MplusKASSA biedt deze flexibiliteit en functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor jouw zorginstelling.

Keuze uit verschillende kassa hardware

In de zorgbranche is een diversiteit aan kassasystemen beschikbaar, elk met hun eigen specifieke voordelen. MplusKASSA onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functionaliteiten, in vergelijking met andere aanbieders die mogelijk minder functies bieden.

MplusKASSA biedt niet alleen een robuuste fysieke kassa oplossing met compatibele kassa hardware zoals barcode scanners en bonprinters, maar ook een offline kassa met de voordelen daarvan, ondersteund door een geavanceerde online backoffice en online producten die naadloos integreren, zelfs op verschillende locaties. Voor zorgprofessionals die flexibiliteit nodig hebben, biedt MplusKASSA mobiele kassa-opties waarmee diensten direct aan patiënten kunnen worden gefactureerd, wat de efficiëntie van zorgverlening verhoogt.

Bij het kiezen van een kassasysteem is het belangrijk om te overwegen welk type kassasysteem het beste past bij jouw zorginstelling, of het nu gaat om een fysieke kassa, bestelkiosk of een online oplossing.

Of je nu een kleine praktijk runt of een grote zorginstelling beheert, MplusKASSA’s mogelijkheden om verschillende systemen te koppelen, zoals boekhoudprogramma’s en voorraadbeheer tools, helpen je om de productiviteit te verhogen en de operationele controle te verbeteren. Door te kiezen voor MplusKASSA investeer je in een betrouwbaar kassasysteem dat specifiek is ontworpen om aan de unieke eisen van de zorgbranche te voldoen.

Specifieke zorginstelling functionaliteiten met overzichtelijke rapportages

Als werkgever in de zorgbranche is het belangrijk om de juiste kassasystemen te overwegen die voldoen aan specifieke behoeften. Diverse pos systemen bieden unieke functionaliteiten die de efficiëntie kunnen verhogen en de controle kunnen verbeteren.

Een goed kassasysteem biedt overzichtelijke rapportages die inzicht geven in verkoopcijfers en voorraadbeheer, waardoor je beter kunt inspelen op de vraag van patiënten en de omzet kunt verhogen. MplusKASSA integreert naadloos met bestaande systemen en biedt uitgebreide rapportage functionaliteiten die cruciaal zijn voor het beheren van jouw zorginstelling.

Daarnaast automatiseert een geavanceerd kassasysteem tijdrovende taken zoals het beheren van urenregistratie en het genereren van facturen, waardoor je focus kunt leggen op de kwaliteit van zorgverlening. Het is essentieel dat het kassasysteem gebruiksvriendelijk is, zodat jouw team snel en efficiënt kan werken zonder uitgebreide training.

Kies het juiste kassasysteem voor jouw zorginstelling

Als werkgever in de zorgbranche is het cruciaal om het juiste kassasysteem te kiezen dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw instelling, aangezien iedere branche specifieke eisen heeft. Verschillende factoren spelen hierbij een rol, zoals de grootte en de specifieke behoeften van jouw branche.

Er zijn verschillende kassasystemen beschikbaar, elk met hun eigen unieke functies en voordelen, die zorgvuldig moeten worden overwogen om de beste keuze te maken.

Het beste kassasysteem voor de zorgbranche moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook flexibel genoeg om te voldoen aan de specifieke functies die je nodig hebt, zoals integratie met boekhoudprogramma’s voor een nauwkeurige controle van transacties en financiële rapportages.

MplusKASSA biedt een ideale oplossing met zijn geavanceerde functionaliteiten en betrouwbaarheid, waardoor je kunt vertrouwen op een naadloze afreken ervaring en efficiënte personeelsplanning. Het koppelen van MplusKASSA met andere systemen verhoogt niet alleen de productiviteit, maar vereenvoudigt ook de dagelijkse operationele taken.

Door te investeren in het juiste kassasysteem kun je niet alleen de efficiëntie binnen jouw zorginstelling verbeteren, maar ook de algehele klanttevredenheid verhogen door snellere afhandeling en nauwkeurige rapportages.

Implementatie en integratie van MplusKASSA

Als werkgever in de zorgbranche is een succesvolle implementatie van MplusKASSA essentieel om de operationele efficiëntie te verbeteren en de dienstverlening aan patiënten te optimaliseren. Hier zijn enkele cruciale stappen voor een vlotte integratie:

 • Behoefteanalyse: Begin met een grondige analyse van de behoeften van jouw zorginstelling. MplusKASSA biedt specifieke functies zoals uitgebreide rapportagemogelijkheden en integratie met boekhoudprogramma’s die essentieel zijn voor nauwkeurig financieel beheer in de zorg.
 • Gebruiksvriendelijke interface: Bij MplusKASSA profiteer je van een gebruiksvriendelijke interface en flexibiliteit om te integreren met andere systemen, wat essentieel is bij de implementatie van een nieuw kassasysteem. Dit omvat functies zoals voorraadbeheer en personeelsplanning, wat de algehele efficiëntie verhoogt.
 • Implementatieplan opstellen: Ontwikkel een gedetailleerd plan voor implementatie, inclusief trainingssessies voor het personeel om vertrouwd te raken met de functionaliteiten van MplusKASSA.
 • Testfase: Voer uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat het kassasysteem naadloos werkt binnen jouw zorginstelling. Test functionaliteiten zoals automatische pop-ups voor belangrijke informatie tijdens het afrekenen en het genereren van overzichtelijke rapportages.
 • Ondersteuning en onderhoud: Zorg voor continue ondersteuning en onderhoud om eventuele technische problemen snel op te lossen. Dit helpt om de dagelijkse bedrijfsvoering soepel te laten verlopen en de tevredenheid van patiënten te verhogen.

Door te investeren in een gestructureerde implementatie en integratie kun je de operationele processen in jouw zorginstelling optimaliseren en een hoog niveau van service en efficiëntie handhaven.

Voordelen voor de patiënt

 • Snelle en nauwkeurige service: Dankzij MplusKASSA kunnen patiënten snel worden geholpen aan de balie of aan het bed, wat de wachttijd vermindert en hun ervaring verbetert.
 • Transparantie in transacties: Patiënten krijgen duidelijke informatie over kosten en betalingen door middel van gedetailleerde facturatie en transparante rapportages. Dankzij de integratie van QR-codes kunnen patiënten snel en eenvoudig betalingen doen door simpelweg een code te scannen.
 • Verbeterde service kwaliteit: Een efficiënt kassasysteem draagt bij aan een soepelere workflow, waardoor het personeel zich meer kan concentreren op de zorgverlening en het bieden van een hoogwaardige service aan de patiënten

Voordelen voor het personeel

 • Efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid: Met MplusKASSA kunnen medewerkers snel transacties verwerken en informatie oproepen met automatische pop-ups, wat tijdrovende taken vermindert. Dit systeem is niet alleen geschikt voor online transacties, maar ook voor gebruik in een fysieke winkel, wat de veelzijdigheid en bruikbaarheid voor het personeel vergroot.
 • Integratie en koppelingen: Het kassasysteem integreert naadloos met andere systemen zoals voorraadbeheer en personeelsplanning, waardoor personeel hun taken efficiënter kan uitvoeren.
 • Rapportage en controle: Uitgebreide rapportagemogelijkheden helpen bij het monitoren van verkochte producten en het beheren van voorraden, wat essentieel is voor een goed beheer van de zorginstelling.

MplusKASSA biedt de perfecte oplossing voor een efficiënt kassasysteem in de zorg. Van snelle transacties tot gedetailleerde rapportages en naadloze integratie, verbeter de workflow van je personeel en verhoog de tevredenheid van je patiënten. Neem vandaag nog contact op met MplusKASSA en ontdek hoe hun oplossingen jouw zorginstelling naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

 

DesignPOS Pro
De DesignPOS Pro heeft een strak gestroomlijnd en duurzaam design. Deze krachtige POS biedt een overvloed aan implementatie opties. Het model is in zwart en wit verkrijgbaar. Het scherpe FHD touchscreen zorgt voor een optimale ervaring.
+ Toevoegen
Facturatie
+
Shiftbase
+
CCV Mobiele Pin
+
Ingrediënten
+
Guest App
+
Horeca Tafelregistratie
+
Klantenkaart
+
Stel zelf je ideale kassa samen