Het terrasseizoen is begonnen!

Terras maand

Het terrasseizoen is begonnen!

Je gasten bedienen in het lentezonnetje. Efficiënt met een hoge klanttevredenheid en een mooie omzet. In deze blog lees je hoe jij je goed voorbereid, en met een aantal handige tips dit terrasseizoen tegemoet gaat. Lees in deze blog meer over efficiëntie, personeelsplanning en tech op jouw terras.

Tips voor een succesvol seizoen
Je terras is het voordeur visitekaartje van jouw zaak, met deze handige tips maak jij je terras helemaal klaar voor het terrasseizoen! 

Tip 1: What you see is what you get
Een eerste indruk maak je tegenwoordig naast je voordeur ook online. Een duidelijke en actuele menukaart op je website en op Instagram of Facebook is een belangrijk onderdeel van jouw succes. Deel een aantal leuke sfeerbeelden en recensies, maar zorg wel dat wat je online uitdraagt, ook waar kunt maken. Authenticiteit is key. 

Tip 2: Zorg voor een volledig aanbod
Nee verkopen aan je terrasgasten wil je natuurlijk niet. Zorg er daarom voor dat jij dé ideale mix hebt van fris, bier, wijn en een lekker borrelhapje of een goede lunch. Presenteer jouw (online) menukaart, en laat klanten meteen bestellen met de QR-app van MplusKASSA. 

Tip 3: Personeelstekort eist een goede planning
In een tijd van personeelstekorten is een goede personeelsplanning des te belangrijker. Genoeg personeel zowel binnen in de zaak als buiten op het terras draagt bij aan een hogere klanttevredenheid. Personeelsplanning Tools kunnen je hierbij helpen om jouw personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten! Zo koppel je bijvoorbeeld gemakkelijk onze personeelsplanner Shiftbase aan jouw MplusKASSA systeem. 

Tech op jouw terras 
Zelfbediening in de horeca is al bijna niet meer weg te denken. Met de QR-app van MplusKASSA geef jij jouw gasten de ruimte op hun eigen tempo te bestellen, daarnaast blijkt dat er door de QR-app ook vaker een bestelling geplaatst wordt, wat zorgt voor een hogere omzet! 

Wil je toch liever zelf bestellingen opnemen? Dat kan met de handhelds van MplusKASSA. Kies voor de handheld of maak gebruik van de online handheld, met MplusKASSA Online. Zo spring je op drukke momenten gemakkelijk bij met je smartphone of tablet! Verhoog de efficiëntie in de keuken met keukenmanagement van MplusKASSA. Alle papieren bonnen zijn verleden tijd! Alles op een simpele en begrijpelijke manier via het keukenmanagement.

Wil je meer weten of heb je interesse? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan via onze website!