Hoe u in 4 stappen de ideale kassa samenstelt

Hoe u in 4 stappen de ideale kassa samenstelt

Stel het u voor: u zou een totaaloplossing kunnen samenstellen die er voor zorgt dat u uw klanten beter kan helpen, dat u meer inzicht krijgt door heldere rapportages en meer omzet genereert. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. In dit artikel worden de vier stappen tot het ideale kassasysteem uitgelicht.

Stap 1:
Het proces begint bij de hardware. Als basis wordt vaak de HP ElitePOS gekozen. Door de elegante look lijkt het bijna op een tablet. Omdat het zo sterk is, is het perfect voor intensief gebruik. Voordelen hiervan zijn: het snelle reactievermogen, automatische updates en veiligheidscontroles én snel en veilig inloggen. Er zijn natuurlijk nog meer hardware opties die wij u
kunnen bieden.

U kunt er voor kiezen om de hardware te optimaliseren. Bijvoorbeeld door handhelds toe te voegen. Zo kunnen bestellingen gemakkelijk opgenomen worden aan tafel. Is snel inloggen juist belangrijk voor uw onderneming? Dan is een inlog door middel van fingerprint, polsbandjes of pasjes een optie. Zo zijn er nog veel meer opties die het u gemakkelijker kunnen maken. Onze experts helpen u hier graag mee zodat u een oplossing op maat heeft.

Stap 2:
De vervolgstap is het samenstellen van de software. MplusKASSA werkt met een modulaire opbouw, dit betekent dat u kunt kiezen om modules toe te voegen en weg te laten. Op deze manier bouwt u het kassasysteem op met alleen de onderdelen die echt nodig zijn.

Het begint allemaal bij de module MplusKASSA Pro, de essentiële basis. Hiermee kunt onder andere (visueel) afrekenen, onbeperkt aantal artikelen invoeren, snelknoppen aanmaken en gemakkelijk rapportages bekijken. Naast deze solide basis kunt u kiezen uit vele modules. Heeft u bijvoorbeeld een retailonderneming? Dan kunnen onder andere de modules voorraadbeheer, facturatie, en klantenbeheer met acties interessant zijn. Maar heeft u bijvoorbeeld een restaurant? Dan kunnen de modules tafelregistratie, handheld, en afhalen & bezorgen ideaal voor u zijn. Zo is er voor iedereen een kassa op maat.  

Stap 3:
Bespaar tijd door uw kassasysteem te koppelen aan de programma’s die u al gebruikt. Neem bijvoorbeeld een personeelssysteem of boekhoudprogramma. Ook erg praktisch: koppel de kassa aan de webshop. Met de mogelijkheid om te koppelen benut u een optimale bedrijfsvoering. Die connecties zijn mogelijk door onze uitgebreide API. En onze appstore met gecertificeerde koppelaars blijft groeien.

Stap 4:  
De laatste stap is service. Want MplusKASSA staat voor de kwaliteit van de oplossingen die geboden worden. Werkt het toch eens niet naar behoren? Dan kunt u altijd terecht bij onze technische specialisten, die staan dag en nacht voor u klaar. Naast onze locatie in Leeuwarden, hebben wij een landelijke dekking dankzij ons dealernetwerk.

In vier stappen uw ideale kassasysteem. Dat klinkt eenvoudig, en dat is het ook. Wilt u vrijblijvend het gebruiksgemak van MplusKASSA proberen? Download de gratis demo en test het zelf.