Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
In zee met Holland Norway Lines

Aan boord van de MS Romantika kunnen passagiers binnenkort afrekenen met behulp van kassasystemen van MplusKASSA. Holland Norway Lines kondigde in november 2021 een nieuwe veerdienst tussen de Eemshaven en het Noorse Kristiansand aan. Enthousiaste reacties volgden in grote getalen. Sindsdien hebben al meer dan 60.000 mensen een overtocht geboekt. De eerste afvaart is op 7 april 2022.

Alle kassasystemen aan boord
Tijdens de achttien uur durende overtocht hoeven passagiers zich niet te vervelen. Op het moderne ferryschip is ruimte voor meerdere restaurants en cafés. Verder is er aan boord ook een sauna, een taxfree winkelcentrum, theater en een discotheek. Maar er zijn ook ruimtes waar je rustig kunt zitten. Met de kassasystemen van MplusKASSA kunnen passagiers op alle locaties aan boord snel en veilig afrekenen. De gekoppelde kassa’s zorgen er mede voor dat gasten soepel gebruik kunnen maken van hun tickets en vouchers.

Duurzaam ondernemen
In het kader van duurzaam ondernemen kiest Holland Norway Lines ervoor om samen te werken met lokale partijen. Marc Willemsen, commercieel directeur bij MplusKASSA, over de samenwerking: “Ons team is erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking. Wij delen onze visie over duurzaamheid en lokale partners. MplusKASSA helpt bij wat Holland Norway Lines wil bieden aan hun reizigers: een totale beleving”.

 

Stel zelf je ideale kassa samen