Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
MplusKASSA goes Germany

Wij blijven groeien

Na bijna 40 jaar kunnen we al op veel mijlpalen terugkijken. Het ontstaan van onze kassasoftware, het bouwen van het kantoor en de komst van vele nieuwe producten. Nu is het tijd voor de volgende mijlpaal: MplusKASSA goes Germany! 

De juiste match
MplusKASSA is er klaar voor. Het fundament is in Nederland gelegd met onze stabiele en uitgebreide software. We blijven groeien en ontwikkelen. Buurland Duitsland is bijna 9 keer groter dan Nederland, en er liggen nog genoeg kansen voor MplusKASSA. Directeur Jeschurun Bolt over de stap naar Duitsland: “Vergeleken met Duitsland zijn wij hier vooruitstrevender. Wij weten als geen ander automatisering te omarmen. Hier liggen nog veel kansen. Maar we matchen ook op vele vlakken. Dan is het alleen nog een kwestie van een goede aanpak, met vooral de juiste personen op de juiste plek.”

De juiste persoon op de juiste plek is Hannes Kirstein. Hij is met zijn kennis, relaties en meer dan 25 jaar ervaring in de POS branche in Duitsland de geschikte importeur voor MplusKASSA. Achter de schermen is er veel werk verricht, en de kassa is er klaar voor! 

We nemen je graag mee op onze reis naar Duitsland. We trappen af met EuroCIS, een toonaangevende beurs voor retail technologie in Düsseldorf. Hier vind je ons op de stands van HP (Hal 9 / A58 – D59) en Partner Tech (Hal 9 / D21 – D22).

Stel zelf je ideale kassa samen