Een nieuwe all-you-can-eat functie

Dé oplossing voor all-you-can-eat restaurants

Je biedt een all-you-can-eat arrangement aan, maar wil het zo eenvoudig en kloppend mogelijk houden in het kassasysteem. Klinkt herkenbaar? Al meerdere restaurants met een all-you-can-eat concept hebben wij hierbij geholpen. We zorgen dat het zo eenvoudig mogelijk blijft zonder teveel gedoe. De nieuwe functie die we hier speciaal voor gemaakt hebben, is dé oplossing voor deze restaurants!


Hoe werkt het
Er kunnen nu namelijk eenvoudig arrangementen aangemaakt worden die de bon beïnvloeden. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit:

> Je maakt een arrangement aan en kiest daarbij de gewenste naam en tijdsduur, bijvoorbeeld; all-you-can-eat voor twee uren. Hier verdeel je de btw ook naar wens. 

> Je stelt ook zelf in wat het effect is op de hierna aangeslagen artikelen, en natuurlijk op welke artikelen. Naast losse artikelen kun je ook gemakkelijk hele omzetgroepen, seizoenscodes, kortingsgroepen en/of leveranciers selecteren.

> Plaats daarna het arrangement-artikel op je snelknoppen en start de kassa.

> Open een tafel en plaats hierop je arrangement-artikel.

 

Wanneer je nu artikelen aanslaat die binnen het arrangement vallen zullen deze de prijswijziging meenemen die je hebt opgegeven. Nadat de tijd verlopen is, zal de normale prijs weer worden toegepast. Ook artikelen die vóór het arrangement geboekt zijn zullen niet beïnvloed worden. De gast een kwartiertje extra tijd gunnen? Pas gemakkelijk de arrangementstijd aan!

Voor deze nieuwe functie is de module Q1020 Sales & Acties nodig. Meer informatie over de module of de kosten? Neem contact met ons op dan helpen we je graag verder!