Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Terugblik: MplusKASSA op Horecava 2020

De grootste en belangrijkste vakbeurs voor de horeca, Horecava in de RAI Amsterdam, zit er weer op. We kijken terug op vier succesvolle dagen. 

Kassasystemen en koppelingen
De vernieuwde beursstand trok veel geïnteresseerde bezoekers. Hier hebben we alle ins en outs van het MplusKASSA kassasysteem kunnen laten zien, en dat allemaal samen met al onze Nederlandse resellers (STN Kassasystemen, Weka Kassasystemen, Leza Horeca & Winkelmanagement, Evers Kassasystemen, KassaNet Nuus, en Kassanet Pieterse). Naast onze kassasoftware waren de bestelzuilen van bestelapp Jamezz aanwezig. Hierdoor konden bezoekers direct het hoogste niveau van self order ervaren. Ook onze nieuwste koppeling Butler.tv had een passende plek op de beursstand. Vanuit MplusKASSA wordt de digitale menukaart aangestuurd. Het voordeel hiervan is dat het altijd actueel is en het de verkoop stimuleert. 

Nog even nagenieten? Bekijk dan het korte overzichtsfilmpje! We willen graag iedereen bedanken die MplusKASSA heeft bezocht tijdens de Horecava. Graag tot ziens!

 

Stel zelf je ideale kassa samen