Zorg & ICT

Zorg & ICT 2023

Je vindt ons op Zorg & ICT 2023

Op 13, 14 en 15 juni zijn wij samen met onze partner Evers Kassasystemen te vinden in de Jaarbeurs Utrecht op standnummer 01.A060. Zorg & ICT is hét grootste health tech event van Nederland. Bekijk demo's van onze software en stel al je vragen aan onze adviseurs! Ontdek de nieuwste technologieën en hoe de software van MplusKASSA kan bijdragen aan toekomstbestendige zorg. 

Vergeet je niet aan te melden
Zonder bezoekers is een beurs uiteraard niet compleet! Wij willen je dan ook graag uitnodigen om op Zorg & ICT langs te komen. Voor een adviesgesprek, demo of om te ontdekken hoe de software van MplusKASSA toekomstbestendig is. Meld je hier aan voor Zorg & ICT. 

Hét ideale kassasysteem
Ontdek op Zorg & ICT welke functionaliteiten MplusKASSA te bieden heeft voor jou zorginstelling. Zo kunnen wij bijvoorbeeld meer vertellen over het werken met budgetten en prijsafspraken en efficiënt werken in het restaurant met horecatafelregistratie. Zo biedt MplusKASSA automatisering van A tot Z. Hoe wij klaar zijn voor toekomstbestendige zorg die gericht is op patiënten? Dat leggen we je graag uit tijdens Zorg & ICT.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Kom langs Zorg & ICT dan laten we je graag alles zien! Wil je alvast meer weten? Klik dan hier!