Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken

Hulp op afstand met Mplus Service

Mplus Service is gebaseerd op TeamViewer QuickSupport, en wordt door de supportafdeling van MplusKASSA gebruikt om direct op uw kassacomputer support te geven. Het programma stelt ons in staat om te zien wat er op uw scherm staat en waar nodig wijzigingen te maken. Ook kan het gebruikt worden om bestanden van en naar de supportafdeling van MplusKASSA te verplaatsen.

Het downloaden van Mplus Service is niet gevaarlijk. U houdt namelijk altijd de controle over uw computer wanneer het systeem door onze supportafdeling wordt overgenomen. Wij kunnen niet meekijken zonder dat u eerst de verbindingsgegevens prijsgeeft. Pas na telefonisch het ID en wachtwoord te hebben doorgegeven krijgen wij de controle over uw systeem. Wanneer de verbinding tussen uw computer en onze supportafdeling is verbroken kunnen wij deze enkel weer opnieuw tot stand brengen als u het programma niet afgesloten heeft. Zodra u Mplus Service afsluit genereert het programma namelijk een nieuw wachtwoord.

Reparatie aanvraag

Uitleg voor het uitschakelen van bestaande TeamViewer

Het kan voorkomen dat de computer waarop wij support willen geven al voorzien is van een andere versie van TeamViewer.

U kunt de bestaande TeamViewer opzoeken en afsluiten volgens deze stappen:

TeamViewer statusicoon

Ga in uw taakbalk op zoek naar het TeamViewer icoon, het kan zijn dat u hiervoor eerst op het pijlje naast de klok moet drukken.

TeamViewer afsluiten

Klik vervolgens rechts op het icoon en kies voor TeamViewer afsluiten.

U kunt nu opnieuw proberen Mplus Service 2.4 te starten.

 

Stel zelf je ideale kassa samen