Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Kassanet Pieterse

Even voorstellen

Wie zijn wij?
Hoogwaardige kassasystemen zijn voor ons uitsluitend het begin. Natuurlijk, u kunt erop rekenen. Maar zeker zo belangrijk vinden wij dat u op ons kunt rekenen. Dat u erop vertrouwt dat wij met onze kennis de beste oplossing voor u vinden en klaar staan voor u en uw medewerkers. Dat vertrouwen verdienen we graag. Of u nu in de horeca of retail onderneemt of in welke branche ook, Kassanet Pieterse is uw logische partner.

Als lid van de Kassanet groep heeft u de persoonlijke benadering van een regionaal bedrijf en bent u toch gewaarborgd door een landelijke organisatie. Onze sterkte laat zich vertalen in maatwerk tot in detail, iets wat u zeker in onze werkzaamheden zult terugvinden.

Waarom Kassanet Pieterse ?
Toen Rijk van Zuilen in 1977 voor zichzelf begon, was afrekenen nog overzichtelijk en eenvoudig, en de kassa’s waren dat ook. Rijk verkocht ze, leverde ze uit en als er iets niet werkte, schroefde hij het apparaat open en repareerde wat kapot was. Maar kassa’s zijn niet langer het sluitstuk aan het einde van een verkooptraject. Ze vormen nu het hart van de organisatie. Ondernemingen draaien tegenwoordig rond hun afrekensysteem. De logistiek, inzet van personeel, voorraadbeheer – alles hangt ermee samen.

Hypermodern
Met die technische en organisatorische ontwikkeling is Kassanet Pieterse gelijk op gegaan. Als hypermodern bedrijf leveren we de beste state of the art kassasystemen die wereldwijd te krijgen zijn. Onze gespecialiseerde technici kunnen die systemen online inspecteren en mocht er incidenteel een storing zijn, dan kunnen ze die vaak direct vanachter hun pc verhelpen.

Contact voorop
De techniek veranderd. Wat al die jaren gebleven is: persoonlijk contact staat voorop. Service geven we op alle mogelijke tijdstippen. Maatwerk leveren is standaard. Meedenken en het ondernemers makkelijker maken om te ondernemen. Kassanet Pieterse? Daar kunt u op rekenen.

Historie Kassanet Pieterse
Kassanet Pieterse is een echt familiebedrijf, in 1977 werd E.R.P. bv opgericht door Rijk van Zuilen. Na overname van het kassabedrijf Pieterse uit Utrecht, is in 1987 de naam gewijzigd in Pieterse E.R.P. BV. In 1998 hebben de kinderen, Theo, Marion en Joost hun intreden gedaan.

Na diverse overnames o.a. van Boom Equipement uit Utrecht en het Naardense bedrijf Kassa Service Nederland is Pieterse de enige kassadealer van Utrecht en de belangrijkste speler van Midden-Nederland. In 1992 verwisselde het bedrijf de Utrechtse Nachtegaalstraat voor een plaats in het stadion van FC Utrecht. Vanaf het jaar 2000 verplaatst het bedrijf zich naar Nieuwegein. In 2002 is door het samenwerken van vier dealer bedrijven een samenwerkingsverband gestart en opereren wij onder de naam Kassanet Pieterse.

Kassanet Pieterse Gelderlandhaven 7b 3433PG Nieuwegein
info@pieterse.nl 030 252 3129, 030 747 0147 ma-vr: 9:00 - 17:00
Stel zelf je ideale kassa samen