MplusKASSA
Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
MplusKASSA
Weka kassasystemen

Even voorstellen

Over WeKa

WeKa is een gerenommeerd bedrijf met vier medewerkers. Hier doen wij zaken met gedreven ondernemers. Deze ondernemers hebben niet zomaar voor WeKa gekozen, zij zijn inmiddels overtuigd en gewend aan de hoge kwaliteit, service en persoonlijke benadering die wij leveren.

Partnership

Het gaat niet om ons, maar om u! Samen met u kunnen we meer uit uw kassa halen dan alleen uw omzet. De kassa moet terug verdiend worden en samen met u is dat onze taak en missie.
Wij zien het dan ook als onze taak om uw wensen en eisen, voor zo'n laag mogelijke prijs te kunnen vertalen naar een kassa die bij u past. Voor iedere ondernemer is dit anders, van daar ons opmaat advies voor elke branche.   

Kassa service & support

Een kassa leveren kan iedereen, maar de belangrijkste afdeling binnen Weka is de support afdeling. Zoals voor telefonische support, kassa-training en service op locatie. 
Blijven meedenken, adviseren en de kennis in huis hebben waar u gebruik van kunt maken indien u dit wenst of als uw kassa defect is.

Persoonlijke benadering

Bij WeKa bent u geen "nummer" maar een klant, een belangrijke klant! Voor een persoonlijk advies en service die tot op heden onovertroffen is. Geeft u ons het vertouwen, zorgen wij er voor dat u klant blijft, niet door middel van contracten met lange looptijden, maar door u een keuze te geven.

WeKa, Kassasystemen met meerwaarde.

Weka Kassasystemen Klimmenderstraat 27 6343 AA Klimmen
info@weka-kassasystemen.nl 045-405 27 33 ma-vr: 8:30 - 18:00 (Op afspraak)